Libnet.ro
UNICEF

19:30

Teroristii de la gruparea Stat Islamic au ocupat trei cartiere din orasul sirian, la frontiera cu Turcia

Antena3 Antena3,
Teroristii de la gruparea Stat Islamic au ocupat trei cartiere din orasul sirian, la frontiera cu Turcia

Jihadistii din cadrul gruparii Stat Islamic SI) au luat sub control trei cartiere in estul Kobane, un oras sirian kurd strategic, situat la frontiera cu Turcia, pe care incearca sa-l cucereasca de trei. continuă pe Antena3

VIDEO Jihadistii din Statul Islamic au ocupat trei cartiere din orasul Kobane. in Irak, americanii au aruncat in lupta elicopterele Apache

Jihadistii din gruparea Statul Islamic au intrat in orasul Kobane si controleaza deja trei cartiere. Se duce o lupta de gherila urbana in Kobane odata cu patrunderea teroristilor in trei cartiere marginase. Steagul jihadistilor flutura deja de ieri pe mai multe cladiri.

Jihadistii din gruparea Stat Islamic se apropie de Turcia, dupa ce au luat sub control un oras aflat la granita cu turcii

Trei cartiere din estul orasului sirian Kabane au ajuns sub controlul jihadistilor din gruparea Stat Islamic, semn ca aceasta se apropie de frontiera cu Turcia, anunta un ONG citat de AFP. Observatorul sirian.

Ebola, folosita ca arma biologica de Gruparea Stat Islamic

Gruparea Stat Islamic sau alte organizatii teroriste ar putea folosi Ebola ca arma biologica, folosind oameni infectati care sa disemineze virusul prin intermediul sistemului international de transport aerian, a afirmat un expert american pe probleme.

Gruparea Stat Islamic ar putea folosi Ebola ca arma biologica, avertizeaza un expert american

Gruparea Stat Islamic sau alte organizatii teroriste ar putea folosi Ebola ca arma biologica, folosind oameni infectati care sa disemineze virusul prin intermediul sistemului international de transport aerian, a afirmat un expert american pe probleme de securitate nationala, citat de Forbes.

Statele Unite: Gruparea Stat Islamic se poate folosi de Ebola ca arma biologica

Gruparea Stat Islamic sau alte organizatii teroriste ar putea folosi Ebola ca arma biologica, folosind oameni infectati care sa disemineze virusul prin intermediul sistemului international de transport aerian, a af.

UPDATE: Ostaticul britanic Alan Henning, DECAPITAT. Gruparea Stat Islamic revendica executia. Guvernul britanic verifica autenticitatea

Alan Henning, lucratorul umanitar britanic luat ostatic de gruparea SI a fost decapitat, a anuntat vineri centrul american pentru supravegherea site-urilor islamiste SITE, conform Mediafax. Cu ocazia revendicarii executiei, SI a prezentat un alt ostatic FOTO BBC.

Familia ostaticului Peter Kassig cere gruparii Stat Islamic sa-l elibereze. Teroristii au amenintat ca americanul va fi ucis

Familia americanului Peter Kassig, tinut ostatic de gruparea Stat Islamic SI) si amenintat cu moartea, a publicat sambata pe YouTube o inregistrare video in care le cere rapitorilor sa il elibereze pe fiul.

Expert american: Gruparea jihadista Stat Islamic ar putea folosi Ebola ca arma biologica

Gruparea Stat Islamic sau alte organizatii teroriste ar putea folosi Ebola ca arma biologica, folosind oameni infectati care sa disemineze virusul prin intermediul sistemului international de transport aerian, a.

SUA folosesc pentru prima data elicoptere, in lupta contra gruparii Stat Islamic

Armata americana a utilizat pentru prima data elicoptere in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Stat Islamic SI) in Irak, au anuntat luni oficiali americani, fapt ce marcheaza o escaladare in gestionarea.

Familia ostaticului american Peter Kassig cere gruparii Stat Islamic sa il elibereze

Familia americanului Peter Kassig, tinut ostatic de gruparea Stat Islamic SI) si amenintat cu moartea, a publicat sambata pe YouTube o inregistrare video in care le cere rapitorilor sa il elibereze pe fiul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )