Libnet.ro
UNICEF

06:00

Test Drive Wall-Street: Opel ADAM, cel mai nou model 'fashion'

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Test Drive Wall-Street: Opel ADAM, cel mai nou model

Constructorii auto au gasit formula perfecta pentru a ne determina sa cumparam masini mici de oras, pe care ani la randul le-am ocolit: le imbraca in haine la moda. Opel intra si el in aceasta lume cu noul ADAM si se alatura celor mai. continuă pe Wall-Street Ro

Vodafone vrea sa preia Kabel Deutschland, cel mai mare operator TV prin cablu din Germania

Grupul britanic de telecomunicatii Vodafone discuta preluarea Kabel Deutschland, cel mai mare operator de televiziune prin cablu din Germania, cu o capitalizare de piata de peste 7 miliarde euro, transmite Bloomberg, citat de Mediafax .

Cel mai mare hotel din New York renunta la room service. Afla de ce

New York Hilton Midtown, cel mai mare hotel din New York City, cu aproximativ 2. 000 de camere anunta ca va renunta din aceasta vara la room service, scrie CNN .

Top: 10 orase in care turistii cheltuiesc cei mai multi bani in vacante

Shopping, vizite in locuri incarcate de cultura sau, pur si simplu, distractie. Pe toate acestea turistii cheltuiesc, mai mult sau mai putin, atunci cand merg in vacante. Wall-Street. ro iti prezinta topul oraselor in care turistii aloca cei mai multi.

Autostrada Transilvania, un vis realizabil in 3-4 ani prin parteneriat public-privat

Romanii trebuie sa astepte in cel mai fericit caz 3-4 ani pentru ca autostrada Transilvania A3) sa fie operabila, in conditiile in care contractarea unei oferte in parteneriat public-privat PPP) dureaza cel putin un an, a spus, intr-un interviu.

Orange vinde tinerilor smartphone-uri resigilate la preturi mai mici si cu 170 de euro

Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, a lansat o oferta prin care clientii de pana in 26 de ani pot cumpara smartphone-uri resigilate, la preturi mai mici si cu 170 de euro fata de tarifele acelorasi telefoane, dar noi.

Seful France Telecom, actionarul Orange Romania, arestat preventiv intr-un caz de arbitraj de 403 mil. euro

Stephane Richard, directorul general al France Telecom, cel mai mare grup de telecomunicatii francez si actionarul Orange Romania- cel mai mare operator din telecomul local, a fost arestat preventiv luni dimineata in ancheta procesului de.

Fallacher: Am lansat Orange TV pentru ca eram siguri ca va fi ceva nou. Compania vine cu televiziune multi-ecran si 42 de canale HD

Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, lanseaza maine Orange TV, un serviciu de televiziune prin satelit DTH), care deocamdata este disponibil pentru televizoare obisnuite si computer laptop si desktop), dar din.

Seful UniCredit Tiriac: Ne-am restructurat pasivele

UniCredit Tiriac Bank va emite in aceasta luna obligatiuni denominate in moneda nationala, cu o valoare de 500 de milioane lei si o maturitate, cel mai probabil, de 5 ani, a declarat presedintele executiv al bancii, Rasvan Radu, potrivit Mediafax.

PPD preia distributia Campari in Romania

PPD Romania, cel mai mare distribuitor de bauturi alcoolice importate premium si super-premium de pe piata, a devenit distribuitorul oficial al grupului Campari in Romania.

Orange lanseaza televiziune prin satelit: cat costa, cate programe ofera si de ce intra pe TV

Orange, cel mai mare companie de telecomunicatii de pe piata locala, lanseaza maine serviciul de televiziune prin satelit Orange TV. Vezi in slide-urile urmatoare de ce a facut operatorul acest pas, ce programe va oferi si la ce preturi si cum este.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )