Libnet.ro
UNICEF

16:00

Thailanda. 14 persoane au murit intr-un accident rutier grav

Antena3 Antena3,
Thailanda. 14 persoane au murit intr-un accident rutier grav

Cel putin 14 persoane si-au pierdut viata miercuri dimineata, dupa ce un camion, plin cu muncitori locali, s-a prabusit intr-o prapastie din nord-vestul Thailandei. Soferul camionului a pierdut controlul. continuă pe Antena3

Patru persoane au murit intr-un accident la Chirnogeni. Un alt tanar este grav ranit

Grav accident de circulatie in comuna constanteana Chirnogeni. Patru tineri cu varste intre 18 si 30 ani au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat cu toata viteza intr-un magazin. O alta persoana a ajuns la spital in stare foarte grava.

O persoana a murit si alte patru au fost ranite intr-un accident produs pe DN1

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident rutier produs pe DN1, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un camion, relateaza B1 TV. Accidentul a avut loc.

ACCIDENT RUTIER ORIBIL in Constanta. Patru tineri AU MURIT

Patru tineri au murit si altul a fost ranit, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident produs in comuna Chirnogeni, judetul Constanta, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de fatada.

Rusia: Opt persoane au murit intr-un incendiu izbucnit la un centru de dezintoxicare

Opt persoane au murit, iar alte sase au fost ranite, intr-un incendiu izbucnit la un centru de dezintoxicare din Altai Siberia), informeaza AFP. in urma stingerii incendiului, pompierii au descoperit trupurile a.

SUA: Cel putin 10 persoane au murit intr-o tornada produsa in Oklahoma

Cel putin 10 persoane au murit, duminica, intr-o tornada ce s-a produs in statul american Oklahoma, relateaza AFP. Tornada, care a distrus mai multe cladiri, a afectat in special orasul Quapaw, situat in nord-es.

Deathie - primul selfie care a adus moartea unei persoane

O femeie a murit intr-un accident pe o autostrada din Statele Unite la cateva secunde dupa ce si-a facut un selfie si l-a postat pe Facebook. E primul caz in care selfie-ul este ucigas.

VIDEO Masina de lux distrusa intr-un accident petrecut in centrul Devei

Patru autoturisme, printre care si masina de lux condusa de un tanar de 19 ani, au fost avariate in urma unui accident petrecut in aceasta dupa-amiaza, in Piata Opera din municipiul Deva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )