Libnet.ro
UNICEF

19:00

The Guardian: Decorarea lui Ceausescu, printre cele mai mari greseli facute vreodata de regina Angliei

B1 B1,
The Guardian: Decorarea lui Ceausescu, printre cele mai mari greseli facute vreodata de regina Angliei

Cotidianul britanic The Guardian considera ca decorarea lui Nicolae Ceausescu cu Marea Cruce a Prea Onoratului Ordin de Bath, una dintre cele mai importante decoratii britanice,se numara printre cele mai. continuă pe B1

Cele mai bune laptopuri business

Am strans cele mai bune laptopuri business si cele mai bune oferte pe care le gasiti pe piata in acest moment. Printre cele mai bune laptopuri business gasim o diversitate de configuratii dar si de preturi. Nu trebuie sa va sperie faptul ca vorbim despre cele mai bune laptopuri business si sa credeti ca vorbim [] Cele mai bune laptopuri business Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Testul Cambridge English: Advanced. Romania se numara printre tarile cu cele mai bune performante din lume

80% dintre candidatii romani care au sustinut examenul Cambridge English: Advanced CAE) in 2014 au obtinut atestatul, plasand astfel Romania printre tarile cu cei mai performanti candidati din lume, potrivit statisticilor Cambridge English Language Assessment. Statisticile arata si care sunt cele mai intalnite greseli in randul candidatilor romani, printre ele numarandu-se omisiunea literelor mute sau a articolului the.

VIDEO Cele mai spectaculoase lovituri de la Miami - Djokovic, Nadal, Ferrer si Murray, printre evidentiati

Turneul de la Miami s-a incheiat cu victoria lui Novak Djokovic, sarbul castigand pentru a cincea oara competitia americana. Intra in material pentru a vedea cele mai spectaculoase lovituri reusite la editia din acest an a turneului Masters.

Sexul cu doi barbati. Lucruri mai putin stiute despre una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: candidatii ideali si reguli de conduita

Sexul cu un necunoscut sau sexul cu doi barbati se numara printre cele mai intalnite fantezii ale femeilor, chiar daca putine sunt reprezentantele sexului frumos care ar recunoaste acest lucru. Sexologii atrag atentia ca desi sexul in trei este o fantezie des intalnita atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor, o astfel de experienta este mai complexa decat pare la prima vedere.

Cele mai scumpe orase din Romania. Oradea este un oras scump, dar atractiv pentru investitori

Orasul Oradea se situeaza printre primele zece orase cele mai scumpe din Romania. Potrivit specialistilor, de la mijlocul lui 2014, piata imobiliara a inceput sa se dezghete, astfel ca a inceput sa creasca pretul apartamentelor, dar si al chiriilor. O veste buna vine din sfera terenurilor, a caror preturi au mai scazut, in timp ce chiriile birourilor au ramas la nivelul primuli semestru al anului trecut.

Lectie de succes: O bihoreanca, fosta invatatoare, a ajuns printre cei mai mari designeri de moda ai lumii (VIDEO)

O lectie de succes despre cum poti reusi ca roman vine din partea unei foste invatatoare de la tara, din Bihor, care a ajuns printre cei mai mari designeri de moda ai lumii. Rozalia Bot, fosta.

Cum a reusit o invatatoare de la tara, din Bihor, sa ajunga printre cei mai mari designeri ai lumii, la New York

Rozalia Bot, fosta invatatoare intr-un sat din Bihor, a reusit sa ajunga printre cei mai cunoscuti designeri ai lumii, participand recent la celebra Saptmana a Modei din New York. Marele ei vis mostenit de la bunica sa, de a intra in lumea buna a modei, si l-a implinit dupa ce, ani la rand, in ciuda tuturor barierelor, n-a incetat o clipa sa lupte pentru el.

VIDEO Cum a reusit o invatatoare de la tara, din Bihor, sa ajunga printre cei mai mari designeri ai lumii, la New York

Rozalia Bot, fosta invatatoare intr-un sat din Bihor, a reusit sa ajunga printre cei mai cunoscuti designeri ai lumii, participand recent la celebra Saptmana a Modei din New York. Marele ei vis mostenit de la bunica sa, de a intra in lumea buna a modei, si l-a implinit dupa ce, ani la rand, in ciuda tuturor barierelor, n-a incetat o clipa sa lupte pentru el.

Cele mai bune imprimante foto: Cat costa si de unde le cumperi

Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe. http://playtech. ro Am selectat pentru voi cele mai bune imprimante foto disponibile pe piata in acest moment. Cele mai bune imprimante foto sunt disponibile incepand de la preturi cat se poate de accesibile, iar calitatea lor se prezinta la un nivel foarte ridicat. Am facut pentru voi o selectie cu cele mai bune imprimante foto pe care le [] Citeste articolul integral PLAYTECH .

Plateste-ti datoriile cu o atingere. Cele mai bune servicii de plata cu smartphone-ul

De cand John Biggins a inventat cardul de credit, oamenii au cam renuntat la portofelele cu sume mari. Pana la urma, este mai comod si mai sigur sa folosesti cardul pentru efectuarea tuturor platilor. Gratie avansarii tehnologiei, acum avem la dispozitie ceva si mai accesibil: portofelul virtual, pe care il poti accesa prin smartphone-ul pe [] Plateste-ti datoriile cu o atingere. Cele mai bune servicii de plata cu smartphone-ul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )