Libnet.ro
UNICEF

08:30

Timis: Un adolescent de 15 ani a fost arestat dupa ce a violat doi copii de sase si zece ani, plasati la o familie

B1 B1,
Timis: Un adolescent de 15 ani a fost arestat dupa ce a violat doi copii de sase si zece ani, plasati la o familie

Un adolescent de 15 ani din Mehedinti care locuia intr-o rulota din judetul Timis a fost arestat pentru ca a violat doi copii de sase si zece ani, aflati in plasament la o familie. Procurorii Parchetului. continuă pe B1

Un adolescent de 15 ani din Mehedinti a violat doi copii

Un adolescent in varsta de 15 ani din Mehedinti, care locuia intr-o rulota in judetul Timis, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a violat, in repetate randuri, doi copii de sase si zece ani, aflati.

Un fotbalist azer a fost arestat dupa decesul jurnalistului Rasim Aliyev

Capitanul echipei azere Qabala, Javid Huseinov, a fost arestat, marti, alaturi de alte cinci persoane, in urma decesului jurnalistului Rasim Aliev, care l-a criticat pe fotbalist dupa un meci din preliminariile.

Un barbat din New Jersey a fost arestat pentru sustinerea Statului Islamic

Un barbat din statul New Jersey nord-estul SUA) a fost arestat si inculpat pentru sustinerea gruparii teroriste Statul Islamic prin furnizarea de servicii si recrutarea altor membri, a anuntat luni Departamentul.

Criminal spaniol capturat in Romania a fost arestat preventiv

50 - Cetateanul spaniol urmarit international dupa ce in 6 august ar fi comis un dublu asasinat in orasul spaniol Cuenca si care a fost prins in municipiul Lugoj, judetul Timis, a fost arestat.

Bunicul care si-a injunghiat nepotul a fost arestat pentru 30 de zile

Barbatul de 63 de ani din Arad care in cursul serii de luni si-a injunghiat propriul nepot a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia judecatorilor aradeni nu este una definitiva, aceasta putand fi atacata de catre agresor.

Brasov: Medicul ortoped de la Spitalul Judetean, acuzat de luare de mita, a fost arestat la domiciliu

Medicul ortoped de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, acuzat de luare de mita, a fost arestat la domiciliu vineri, in urma deciziei Curtii de Apel Brasov. Magistratii au admis contestatia depusa de .

Focsani: O tanara de 27 de ani a fost violata dupa ce un barbat a intrat pe geamul locuintei de la etajul trei si a amenintat-o cu o surubelnita

O tanara de 27 de ani a fost violata de un barbat care a intrat pe geamul locuintei de la etajul trei, catarandu-se pe gratiile de la ferestrele etajelor inferioare. Barbatul era un fost iubit care era decis.

Medicul care a consultat-o pe nepoata lui Dumitru Prunariu are o experienta de 15 ani in domeniul medical

Medicul care a consultat-o pe Arina Punariu la domiciliu are experienta de 15 ani in domeniul medical si a apreciat ca nu este necesar transportul acesteia la spital, dar a recomandat parintilor internarea daca.

Constanta: Un barbat a fost retinut dupa ce a provocat un scandal intr-un bar

Un barbat din judetul Constanta a fost retinut dupa ce a provocat un scandal intr-un bar, lovind-o pe barmanita si sotul acesteia si agresandu-l pe unul dintre politisti. Scandalul a avut loc marti.

Florescu, coleg cu un fotbalist suspectat de omor: capitanul echipei FK Qabala a fost arestat intr-un caz ingrozitor

Lumea fotbalului a fost zguduita, in aceste zile, de o stire de necrezut venita din Azerbaidjan, iar politia incearca sa desluseasca misterul unui episod tragic.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2571 seconds )