Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tinem legatura cu autoritatile norvegiene pentru interesul copiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tinem legatura cu autoritatile norvegiene pentru interesul copiilor

ACTUALIZARE 19:48 Premierul Dacian Ciolos a scris astazi pe Facebook ca este preocupat de situatia familiei Bodnariu, despre care spune ca este foarte delicata si complexa, precizand ca autoritatile romane tin legatura constant cu cele norvegiene avand ca prioritate interesul copiilor. *ACTUALIZARE 17:58 Iohannis: Urmaresc cu mare atentie si preocupare ceea ce se intampla familiei Bodnariu *ACTUALIZARE 15:58 Basescu: Autoritatile romane trebuie sa adopte pozitii ferme in cazul familiei Bodnariu *ACTUALIZARE 14:13 Dan Suciu: Premierul Ciolos si-a manifestat interesul deosebit in legatura cu evolutia cazului Bodnariu. continuă pe Ziarul Bursa

Masurile adoptate de autoritatile norvegiene in cazul copiilor familiei Bodnariu, excesive si deplasate

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu considera ca masurile adoptate de autoritatile norvegiene in cazul familiei Bodnariu sunt excesive si deplasate si apreciaza ca statul roman ar trebui sa actioneze ''mai viguros '', pentru a-i ajuta sa-si recapete copiii, transmite un comunicat remis redactiei.

Marius Bodnariu, tatal celor cinci copii luati de autoritatile norvegiene: Directoarea de scoala care a facut denuntul a incercat sa opreasca evolutia cazului, nu si-a imaginat ca Protectia Copilului poate avea o asemenea reactie

Sunt convins ca doamna directoare de la scoala copiilor - n. red. ) nu si-a imaginat ca Protectia Copilului poate avea o asemenea reactie. A incercat sa opreasca evolutia cazului, a declarat pentru Adevarul Marius Bodnariu, romanul pe care Protectia Copilului din Norvegia Barnevernet) l-a lasat fara cei cinci copii in urma unei plangeri depuse de directoarea scolii la care invatau. Citeste si: Cazul Bodnariu, exemplu de ciocnire a civilizatiilor. Autoritatile norvegiene au luat cei cinci copii in custodie pe motiv de violenta fizica, parintii recunosc palme la fund, dar reclama masuri disproportionate. Cronologia evenimentelor Cum si cand reactioneaza statul in cazul abuzarii copiilor in familiile din Romania. De ce pedeapsa corporala este tolerata nu doar in comunitati, dar si la nivelul institutiilor .

Mihai Gadea: Peste 74.000 de semnaturi la petitia lansata pentru salvarea copiilor familiei Bodnariu

Mihai Gadea a aratat, la Sinteza zilei, ca petitia lansata pentru salvarea copiilor familiei Bodnariu a adunat peste 74. 000 de semnaturi, ceea ce o face cea mai populara petitie care se adreseaza autoritatilor.

Actorul Sean Penn, anchetat de autoritatile americane pentru un interviu secret

Actorul Sean Penn este anchetat de autoritatile americane, pentru interviul pe care interlopul Joaquin El Chapo Guzman l-a acordat starului hollywoodian, in secret, in jungla mexicana, dupa evadarea sa spectaculoasa dintr-o inchisoare de maxima securitate, in 2015, potrivit variety. com, citat de Mediafax.

Protest in Capitala pentru familia de romani ai carei copii au fost luati de autoritatile norvegiene

Peste 1. 000 de persoane protesteaza, sambata, in Piata Victoriei din Capitala, dupa ce serviciile sociale norvegiene ar fi luat abuziv cei cinci copii ai familiei Bodnariu si ar fi deschis procedura adoptiei internationale pentru ei.

FOTO Protest in Capitala pentru familia de romani ai carei copii au fost luati de autoritatile norvegiene

Peste 1. 000 de persoane protesteaza, sambata, in Piata Victoriei din Capitala, dupa ce serviciile sociale norvegiene ar fi luat abuziv cei cinci copii ai familiei Bodnariu si ar fi deschis procedura adoptiei internationale pentru ei.

UPDATE: Protest in Capitala si in Cluj-Napoca, in semn de solidaritate cu sotii Bodnariu, despartiti de autoritatile norvegiene de copiii lor

Peste 1. 500 de persoane s-au adunat, sambata, in Bucuresti si Cluj-Napoca, in semn de protest fata de decizia serviciilor sociale norvegiene de a separa cei cinci copii ai familiei Bodnariu, de parintii lor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2282 seconds )