Libnet.ro
UNICEF

05:00

TOP: 10 actiuni romanesti care au batut de sapte ori dobanda bancara

Adevărul Adevărul,
TOP: 10 actiuni romanesti care au batut de sapte ori dobanda bancara

Intr-un an in care majoritatea actiunilor de pe Bursa de la Bucuresti au inregistrat cresteri, zece titluri s-au diferentiat reusind sa urce cu peste 35%, de sapte ori mai mult decat cele mai mari dobanzi pe care bancile locale le ofera pentru depozite. De remarcat ca aproape jumatate din companiile aflate in top activeaza in domeniul constructiilor. continuă pe Adevărul

TOP: 10 actiuni romanesti care au batut de sapte ori dobanda bancara

Intr-un an in care majoritatea actiunilor de pe Bursa de la Bucuresti au inregistrat cresteri, zece titluri s-au diferentiat reusind sa urce cu peste 35%, de sapte ori mai mult decat cele mai mari dobanzi pe care bancile locale le ofera pentru.

Top 10 'demoni' din lumea auto, pe strada de Halloween. Santa Fe baga frica in zombi

Petrecerea de Halloween va scoate pe strada oameni costumati, in mare parte infricosator, insa si cateva masini care arata neobisnuit, scrie nydailynews. com . Cel mai infricosator autoturism este un SUV Hyundai Santa Fe pregatit sa faca fata unor.

Top 10 cei mai sexy vampiri de la Hollywood

Cum sarbatoarea americanilor Halloweeen a prins si la noi, iata un top cei mai sexy vampiri de la Hollywood. Jonathan Rhys Meyer Cea mai noua interpretare a celebrului Dracula un serial difuzat.

Top 10 destinatii de Halloween!

Fie ca esti fascinat de vamipri, vrajitoare, zombie sau fantome, sunt numeroase locuri in lume care pot constitui alegerea perfecta pentru o vacanta de Halloween. De la Salem Massachusetts) si pana la Castelul lui Dracula Romania) sau Cimitirul The Sleepy Hallow New York), iata care sunt acestea.

Top 10 cei mai bizari pantofi din istorie!

Primele atestari istorice ale prezentei pantofilor in garderoba umana dateaza din jurul anului 8000 i. Hr. Astazi, ADPM va prezinta 10 dintre cei mai ciudati pantofi care au existat vreodata, de la cei tip lotus si pana la pantofii fara toc sau okobo.

Top 10 tari obeze. Ei sunt cetatenii care poarta zilnic boala greutatii

Obezitatea sperie intreaga lume odata ce a luat forma unei epidemii in cele mai dezvoltate state. Chiar daca obezitatea s-a mai subtiat in cateva tari in ultimii ani, in unele a inceput sa fie tot mai evidenta, scrie International Business Times .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )