Libnet.ro
UNICEF

11:30

Top 10 atractii romantice in Republica Dominicana

Antena3 Antena3,
Top 10 atractii romantice in Republica Dominicana

Plaje cu nisip alb fara cusur si o cultura calda, festiva, primitoare. Spaniola nu este doar limba, ci si starea de spirit. Nu trebuie sa ratati noptile cu rom pe plaja, cafenelele cu jazz si miros de bunatati precum si. continuă pe Antena3

TOP 10: cele mai ieftine companii aeriene. Unde se claseaza Blue Air sau Wizz Air

Primele zece companii aeriene low-cost care ofera cele mai mici preturi la biletele de avion, de sub 100 de lire sterline pentru un singur zbor cu toate taxele, au fost dezvaluite intr-un sondaj care a analizat tarifele a 300. 000 de zboruri realizat de.

Simona Halep a urcat din nou in ierarhia WTA si ataca top 10, unde Romania n-a mai avut o jucatoare de acum 16 ani

Simona Halep a avut un an, 2013, formidabil pe parcursul caruia a castigat cinci turnee, ceea ce i-a adus o clasare istorica in ierarhia WTA.

VIDEO Genul horror, din nou la moda. Top 10 filme de groazaiconice

Filmele de groaza au reprezentat mereu un punct de atractie pentru publicul degustator de senzatii intense sau de povesti care stimuleaza imaginatia. Daca in prezent, filmul de groaza Carrie incearca sa atraga cat mai multi spectatori, in trecut, filme precum Nosferatu, Psycho sau Halloween faceau legea.

Romanii, in Top 10 consumatori europeni de bere. Anual, un roman consuma aproape 90 de litri de bere

Romanii consuma anual 89 de litri pe cap de locuitor, lucru care ne plaseaza pe locul VI in Europa in topul consumatorilor de bere, inaintea irlandezilor. In fruntea clasamentului se afla cehii.

Top 10: cele mai vizibile marci auto pe Facebook

Primele trei cele mai vizibile marci auto pe Facebook in Romania au peste 200. 000 de fani like-uri), la polul opus sunt brandurile de masini cu sub 300 de fani, marci exclusiviste precum , Lamborghini, Maserati. Din populatia Romaniei doar 6,6.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )