Libnet.ro
UNICEF

22:00

Top 10 bancuri cu vasluieni. Cativa vasluieni au fost pacaliti sa deszapezeasca o casa: Ni s-a spus ca acolo e carciuma

Adevărul Adevărul,
Top 10 bancuri cu vasluieni. Cativa vasluieni au fost pacaliti sa deszapezeasca o casa: Ni s-a spus ca acolo e carciuma

Ironiile la adresa moldovenilor sunt adeseori particularizate si reduse la locuitorii judetului Vaslui, asa cum multe bancuri despre olteni fac referire la cei din Caracal, ca fiind reprezentativi pentru aceasta zona a tarii. Va prezentam unele dintre cele mai amuzante bancuri cu si despre vasluieni. continuă pe Adevărul

Top 10 bancuri cu olteni. Cum se numeste penitenciarul de maxima siguranta din Craiova? AlcaPraz, De ce au oltenii un steag in fata casei?

Daca inainte de 1989 Romania era o adevarata fabrica de bancuri, nici dupa Revolutie inventivitatea romanilor nu a disparut in acest domeniu. Bancurile sunt la mare cautare, asa ca va prezentam un top 10 cu cele mai reusite glume despre olteni.

Cum au fost pacaliti mai multi batrani prin metoda Accidentul. Reteaua de escroci actiona din penitenciar

O retea de escroci care actiona din penitenciar prin metoda Accidentul a fost anihilata de politisti. Patru persoane, banuite de comiterea mai multor infractiuni de inselaciune, au fost retinute de oamenii legii.

Piata asigurarilor a scazut cu 4,10% pana la 5,92 miliarde lei in primele noua luni din 2014/TOP 10 firme de asigurari cu cele mai mari venituri

Firmele de asigurari din Romania aveau venituri din prime brute subscrise de peste 5,92 miliarde lei dupa primele noua luni ale anului 2014, in scadere nominala cu 4,10% fata de perioada similara a anului 2013, a anuntat marti ASF. In aceeasi perioada de referinta, valoarea despagubirilor platite asiguratilor a scazut cu 2,34% pana la 3,61 miliarde lei. Primele trei firme cu cele mai mari venituri in aceasta perioada au fost Allianz-Tiriac Asigurari, Omniasig VIG si Astra Asigurari. Brokerii de asigurare au intermediat 55,88% din volumul total al primelor brute subscrise la nivelul intregii piete de asigurari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )