Libnet.ro
UNICEF

00:08

Top 10 bancuri cu olteni. Cum se numeste penitenciarul de maxima siguranta din Craiova? AlcaPraz, De ce au oltenii un steag in fata casei?

Adevărul Adevărul,
Top 10 bancuri cu olteni. Cum se numeste penitenciarul de maxima siguranta din Craiova? AlcaPraz, De ce au oltenii un steag in fata casei?

Daca inainte de 1989 Romania era o adevarata fabrica de bancuri, nici dupa Revolutie inventivitatea romanilor nu a disparut in acest domeniu. Bancurile sunt la mare cautare, asa ca va prezentam un top 10 cu cele mai reusite glume despre olteni. continuă pe Adevărul

Cea mai lunga casnicie si cel mai vechi poem de dragoste: top 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata.

Valentines Day: Top 10 cele mai romantice recorduri ale lumii

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei Indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung.

TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata, potrivit Mediafax.

Top 10 vedete cu stil retro! Iata cine se imbraca exact ca pe vremuri!

De la Dita Von Teese, o adevarata fana a stilului anilor 50, si pana la Rihanna, ce pare sa fi ramas ancorata in anii 80, sau Katy Perry, care prefera stilul anilor 90, iata vedetele care se imbraca exact ca pe vremuri! .

Piata asigurarilor a scazut cu 4,10% pana la 5,92 miliarde lei in primele noua luni din 2014/TOP 10 firme de asigurari cu cele mai mari venituri

Firmele de asigurari din Romania aveau venituri din prime brute subscrise de peste 5,92 miliarde lei dupa primele noua luni ale anului 2014, in scadere nominala cu 4,10% fata de perioada similara a anului 2013, a anuntat marti ASF. In aceeasi perioada de referinta, valoarea despagubirilor platite asiguratilor a scazut cu 2,34% pana la 3,61 miliarde lei. Primele trei firme cu cele mai mari venituri in aceasta perioada au fost Allianz-Tiriac Asigurari, Omniasig VIG si Astra Asigurari. Brokerii de asigurare au intermediat 55,88% din volumul total al primelor brute subscrise la nivelul intregii piete de asigurari.

TOP 10: cele mai vandute masini de oras pe piata auto europeana

Un model de clasa mica ocupa de cativa ani primul loc in topul celor mai bine vandute masini de oras pe piata auto din Europa.

Horia Tecau revine in top 10 mondial la dublu. Florin Mergea urca si el

Victoria de la Rotterdam, a 25-a obtinuta in cariera intr-un turneu ATP, l-a readus pe Horia Tecau in topul zece mondial al clasamentului ATP de dublu.

Top 10 cele mai bune alimente pentru copilul tau

O alimentatie sanatoasa este vitala pentru copii ca sa dezvolte minti si trupuri sanatoase. Daca un copil invata de mic sa prefere alimente sanatoase, va avea obiceiuri sanatoase care il vor urma toata viata,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )