Libnet.ro
UNICEF

20:30

Top 10 importatori auto: ce profituri se mai fac din vanzari de masini noi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 importatori auto: ce profituri se mai fac din vanzari de masini noi

Importatorii de masini au terminat pe plus anul trecut, au fost pe profit, chiar daca castigurile nu au fost foarte mari, intr-o piata in care vanzarile au coborat la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani. Afla ce cifra de afaceri au cei mai mari. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10: cei mai mari jucatori din economie: Dacia accelereaza si depaseste in premiera Petrom

Automobile Dacia a reusit in premiera sa depaseasca Petrom in clasamentul celor mai mari companii din Romania. Producatorul auto a avut in 2013 afaceri 18,4 mld. lei 4,1 mld. euro), cu 330 mil. lei mai mult decat compania petroliera. Petrom ramane.

Romania in top 10 mondial la scumpirea benzinei

Romania este pe locul intai la cea mai mare crestere a pretului benzinei la nivel mondial. Scumpirea a avut loc dupa introducerea taxei suplimentare de 7 eurocenti pe litrul de carburant si dupa schimbarea formulei de calcul a accizei, astfel benzina din Romania este mai scumpa ca in Austria.

Top 10: Vedetele Cupei Mondiale 2014

Putin peste 48 de ore ne despart de cel mai important turneu de fotbal-Cupa Mondiala. Messi, Ronaldo sau Diego Costa sunt doar cativa dintre jucatorii de la care fanii asteapta executii de mare finete dar si inspiratie. Pentru ca miza este Cupa Mondiala- cel mai ravnit trofeu din fotbalul mondial.

Camera ascunsa: Fripti de silicoane, medicii de la Spitalul de Arsi nu mai fac operatii

Dupa scandalul operatiilor estetice decontate ilegal, medicii de la Spitalul de Arsi nu mai fac nici cele mai simple interventii. Defectele la buze, nas sau urechi reprezinta un risc pe care nu vor sa si-l mai.

Top 10 masini proiectate special pentru femei

Barbatii si femeile difera in mai multe moduri, asa ca nu mai este o mare surpriza ca au gusturi diferite si la masini, nu? O femeie nu ar alege un Hummer, in acelasi fel in care un barbat, probabil, nu este prea interesat sa conduca un Volkswagen Beetle in jurul orasului. Cele mai multe companii auto, au realizat acest lucru si ofera o mare varietate de vehicule pentru a raspunde cerintelor ambelor sexe.

Reusita vine de pe tocuri. TOP 10 cele mai bune tari pentru femeile antreprenor

Considerat mai mult un domeniu al barbatilor, antreprenoriatul atrage tot mai mult femeile in intreaga lumea, in special in tarile foarte dezvoltate. Indiferent de loc, si femeile, la fel ca barbatii, care doresc sa creasca afaceri au nevoie de un.

Cupa Mondiala-Top 10: Lucruri pe care trebuie sa le stii daca nu esti microbist

Milioane de fani din intreaga lume asteapta cu sufletul la gura startul Cupei Mondiale. Pasionatii stiu totul despre fotbal. Daca nu ai habar ce este Cupa Mondiala s ice inseamna ea pentru fontal si fotbalisti, atunci acest material este numai bun pentru tine.

Unde se mai fac angajari in Romania?

Suntem fruntasi la crestere economica, insa somajul este in floare, iar disponibilitatea companiilor de a angaja noi salariati este minima. Trei sferturi dintre firme nu intentioneaza sa faca noi angajari in al treilea trimestru al anului, tendinta intalnita si in perioada ianuarie-iunie 2014.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )