Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top 10 perle ale politicienilor romani. De la mai, animalule! si prostanacul la goagal si ministrul branconaj

Adevărul Adevărul,
Top 10 perle ale politicienilor romani. De la mai, animalule! si prostanacul la goagal si ministrul branconaj

De-a lungul ultimilor 25 de ani, politicienii romani s-au intrecut in declaratii spumoase, care au ramas in memoria colectiva, in functie de caz, drept perle sau gafe impardonabile. continuă pe Adevărul

Top 10 perle ale politicienilor romani. De la mai, animalule! si prostanacul, pana la goagal si ministrul branconaj

De-a lungul ultimilor 25 de ani, politicienii romani s-au intrecut in declaratii spumoase, care au ramas in memoria colectiva, in functie de caz, drept perle sau gafe impardonabile.

Top 10 amanunte de stiut despre Calus.La sat era a doua sarbatoare ca manifestare spirituala, dupa nunta

A intrat in patrimoniul umanitatii, este privit cu fascinatie oriunde in lume, insa intre jocul de calus promovat pe scena si adevarata sa semnificatie acasa, in batatura, diferentele sunt importante. Iata cateva amanunte ale obiceiul care se desfasoara din Duminica Rusaliilor, despre care vorbesc astazi coregrafi cu experienta, dar care au deprins jocul acasa, in vatra satului.

Top 10 alimente care lupta cu cancerul

Unul dintre cele mai usoare lucruri pe care le poate face o persoana predispusa sau atinsa de cancer este sa-si adapteze dieta. Organizatia Canceractive, infiintata de cercetatorul britanic Chris Woollams, considera ca Dieta Curcubeu este cea mai eficienta in lupta cu aceasta boala, dar si in prevenirea ei. Specialistul considera ca o alimentatie corecta este o arma extrem de importanta, care poate creste sansele de supravietuire. Iata 12 alimente, continute in acest regim, care joaca un rol esential.

iOS 10 nu va rezolva cea mai mare problema a iPhone-urilor

Dupa ce saptamana trecuta cei de la Apple ne-au facut sa credem ca vom putea dezinstala aplicatiile standard in iOS 10, tocmai am primit confirmarea oficiala ca nu va fi deloc asa. Fiecare smartphone, indiferent daca ruleaza iOS sau Android, include din fabrica un set stufos de aplicatii pe care nu le folositi niciodata. Pentru [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )