Libnet.ro
UNICEF

05:00

Top 5 cele mai celebre arme din Primul Razboi Mondial

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai celebre arme din Primul Razboi Mondial

Primul Razboi Mondial inceput in anul 1914 a produs modificari atat in perceptia oamenilor despre razboaie dar si in anumite domenii,cum ar fi cel militar. Tarile participante au avut nevoie de strategii si arme mult mai performante pentru a invinge. continuă pe Adevărul

Top 5 cele mai celebre arme din Primul Razboi Mondial

Primul Razboi Mondial inceput in anul 1914 a produs modificari atat in perceptia oamenilor despre razboaie dar si in anumite domenii,cum ar fi cel militar. Tarile participante au avut nevoie de strategii si.

Top 5 arme celebre din Primul Razboi Mondial

Primul Razboi Mondial inceput in anul 1914 a produs modificari atat in perceptia oamenilor despre razboaie dar si in anumite domenii,cum ar fi cel militar. Tarile participante au avut nevoie de strategii si arme mult mai performante pentru a invinge.

Halep, sportiva cu cele mai mari castiguri din istoria tenisului romanesc.

Simona Halep, 22 de ani, a ajuns saptamana aceasta, dupa victoria de la Doha, Qatar, la castiguri totale din tenis de 2,74 milioane dolari, ceea ce reprezinta o suma record in istoria tenisului romanesc. Noul numar 9 mondial, Halep, a castigat, duminica, cel mai important turneu de cariera sa si cel de-al saptealea. Din categoria Premier 5, Doha este unul dintre cele mai banoase turnee WTA, dupa cele de grand slam, premiile totale fiind de 2,44 milioane dolari. In finala de duminica Halep s-a .

Top: cele mai inovatoare companii din retail

Niciun alt domeniu nu s-a transformat in ultimul an mai mult decat a facut-o retailul. Magazinele se comporta acum dupa modelul celor online, urmarind preferintele acestora pe masura ce ei cauta pe Internet diferite produse. Nimic neobisnuit in a primi.

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

Unul dintre cele mai scumpe timbre, scos la licitatie la New York: One-Cent Magenta este evaluat la 20 de milioane de dolari

Unul dintre cele mai celebre timbre din lume, One-Cent Magenta, emis in fosta colonie britanica Guyana, evaluat la 20 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 17 iunie, la New York, de casa Sothebys,.

FOTO Comuna Bezdead, locul 5 din 5 la concursul Cele mai frumoase sate din Romania

Asociatia Cele mai frumoase sate din Romania AFSR) a organizat, joi, 13 februarie la sediul Ambasadei Frantei in Romania, evaluarea si jurizarea candidaturilor depuse de 5 comune din Romania pentru obtinerea titlului de Satul Cultural al ROmaniei, 2014.

Cele mai exigente vs cele mai relaxate 50 de scoli din tara:Evaluarea Nationala, fata in fata cunotele din gimnaziu

Ministerul Educatiei a realizat un top al celor mai exigente scoli din tara, unde notele date de profesori elevilor in clasele V-VIII au fost apropiate sau chiar identice cu mediile de la Evaluarea Nationala. La polul opus, oficialii au stabilit si lista celor 50 de scoli unde dascalii i-au supraevaluat pe elevi, acordandu-le note mult mai mari decat nivelul real, relevat de examenul organizat la nivel national la sfarsitul clasei a VIII-a.

Cum se vede Romania pe Facebook: suntem 7 milioane de locuitori, iar cele mai vizitate locuri se regasesc in Capitala

Pe Facebook, numarul utilizatorilor romani a ajuns la 7 milioane. Aproximativ 95% din acestia si-au setat orasul din care provin, iar cea mai apreciata pagina de pe reteaua sociala este a cantaretei Inna. Cele mai vizitate locuri din Romania apartine Capitalei, unde sunt si cei mai multi utilizatori.

Hotelierii scot la bataie cele mai bune oferte pentru vacante ieftine

Hotelierii care scot la bataie cele mai bune oferte ne indeamna la vacante ieftine. Programul inscrierilor timpurii, lansat la finele anului trecut, inregistreaza deja cele mai mari vanzari din ultimii ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )