Libnet.ro
UNICEF

11:30

TOP: Cei mai cunoscuti 11 suverani care au renuntat la tron

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: Cei mai cunoscuti 11 suverani care au renuntat la tron

Regele Spaniei Juan Carlos a renuntat la tron dupa aproximativ 40 de ani, in favoarea fiului sau, printul Filipe. Acesta este al treilea caz in care un suveran abdica in decurs de aproximativ un an, dupa regina Beatrix a Olandei si regele Albert al. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10: Cei mai importanti fotbalisti din istoria Cupei Mondiale

Pele este cel mai bun fotbalist din istorie si omul de aur de la Cupa Mondiala. Asta au decis specialistii din fotbal si fostii jucatori care au intocmit un Top 100 al celor mai importanti juicatori de la Cupa Mondiala. Gica hagi si Gica Popescu sunt si ei in top- Hagi pe 61, Popescu pe 76. Cei mai buni din toate timpurile sunt primii zece.

Cei mai buni motocrosisti din Europa isi dau intalnire, saptamana viitoare, la Buzau

Motociclisti din toata Europa vor fi prezenti in zilele de 7 si 8 iunie la Buzau unde se va desfasura o etapa a Campionatului European de Motocross 2014. Evenimentul, care va reuni la start cei mai buni concurenti de motocros din Europa, va avea loc pe circuitul de la Gura Calnaului, in organizarea clubului Extreme Adventure Buzau.

Unul dintre cei mai importanti jucatori costaricani va rata Cupa Mondiala

Lovitura grea pentru Costa Rica, echipa care a pierdut unul dintre cei mai importanti jucatori ai sai inaintea Cupei Mondiale din Brazilia. Experimentatul atacant Alvaro Saborio a suferit o accidentare la al.

Cinematograful din Romania cu cei mai multi spectatori in 2013. Ce spun statisticile

Presedintele Festivalului International de Film Transilvania TIFF), Tudor Giurgiu, a declarat sambata, 31 mai, la o dezbatere din cadrul campaniei Salvati Marele Ecran! ca, in Cluj, oamenii mananca film si ca, in 2013, cinematograful Florin Piersic a atras cei mai multi spectatori din tara, aproape 100. 000 de oameni.

TOP: 10 tari cu cei mai multi obezi

Obezitatea este una dintre problemele actuale care afecteaza din ce in ce mai multi oameni, indiferent de varsta si pozitie sociala. Un studiu publicat in revista medicala The Lancet arata ca numarul oamenilor supraponderali si obezi a crescut de la.

Care sunt cei mai bogati actori din lume

Chiar daca ultimul episod din serialul Seinfeld a fost difuzat in 1998, protagonistul Jerry Seinfeld continua sa profite de pe urma redifuzarilor show-ului, recent fiind numit cel mai bogat actor din lume.

Regele Mihai, despre regele Juan Carlos: Este unul dintre cei mai insemnati oameni de Stat ai Europei ultimei jumatati de secol

Regele Mihai I a transmis, luni, un mesaj prin care impartaseste societatii romanesti emotia si admiratia pe care le simte pentru Regele Juan Carlos I al spaniolilor, spunand ca acesta este unul.

Povestile fotbalului: Cum a hotarat sa se retraga Lazar Sfera, unul dintre cei mai mari fundasi romani. O poveste trista dincolo de dreptunghiul verde

Gazeta Sporturilor, iulie 1941: Am promis o veste intristatoare. Pentru noi ca si pentru sportul romanesc. Lazar Sfera s-a retras din fotbal . ) Cu plecarea lui Lazar Sfera, tribunele, altadata framantate de entuziasm, raman fara copilul alintat al aplauzelor. El intra in galeria marilor jucatori ai fotbalului romanesc. In spatele acestui anunt statea o uriasa drama familiala si o poveste de iubire parinteasca care nu a cunoscut timp si distante.

Decizie radicala in tara cu cei mai multi fumatori din Europa. Este total INTERZIS

Rusii nu mai au voie sa fumeze in restaurante, baruri, hoteluri, cluburi si trenuri. O noua lege spune ca localurile sunt obligate sa retraga scrumierele de pe mese si sa afiseze indicatoare cu Fumatul.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2375 seconds )