Libnet.ro
UNICEF

14:30

TOP: 10 tari cu cei mai multi obezi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: 10 tari cu cei mai multi obezi

Obezitatea este una dintre problemele actuale care afecteaza din ce in ce mai multi oameni, indiferent de varsta si pozitie sociala. Un studiu publicat in revista medicala The Lancet arata ca numarul oamenilor supraponderali si obezi a crescut de la. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10: Cei mai importanti fotbalisti din istoria Cupei Mondiale

Pele este cel mai bun fotbalist din istorie si omul de aur de la Cupa Mondiala. Asta au decis specialistii din fotbal si fostii jucatori care au intocmit un Top 100 al celor mai importanti juicatori de la Cupa Mondiala. Gica hagi si Gica Popescu sunt si ei in top- Hagi pe 61, Popescu pe 76. Cei mai buni din toate timpurile sunt primii zece.

TOP 10 Tenismeni cu cea mai mare rata de succes din finalele ATP. Surpriza!

In circuitul ATP au fost stabilite multe recorduri, ele apartinand unor legende, foste sau actuale, insa cand vine vorba de eficienta nume mari, precum Nadal, Federer sau Djokovic sunt lasate in afara podiumului. Topul tenismenilor cu cea mai mare rata de succes in finalele ATP incepe cu un jucator surpriza, care nu a urcat niciodata mai sus de locul 3 mondial.

Care sunt cei mai bogati actori din lume

Chiar daca ultimul episod din serialul Seinfeld a fost difuzat in 1998, protagonistul Jerry Seinfeld continua sa profite de pe urma redifuzarilor show-ului, recent fiind numit cel mai bogat actor din lume.

Cei mai importanti pasi ca sa gatesti sanatos

Exista persoane care, desi sufera de pe urma mancarii mai putin sanatoase, ezita sa adopte un stil sanatos de a gati, deoarece nu accepta sa sacrifice gustul. Acest punct de vedere este insa gresit. Odata schimbarile.

Cei mai buni motocrosisti din Europa isi dau intalnire, saptamana viitoare, la Buzau

Motociclisti din toata Europa vor fi prezenti in zilele de 7 si 8 iunie la Buzau unde se va desfasura o etapa a Campionatului European de Motocross 2014. Evenimentul, care va reuni la start cei mai buni concurenti de motocros din Europa, va avea loc pe circuitul de la Gura Calnaului, in organizarea clubului Extreme Adventure Buzau.

Unul dintre cei mai importanti jucatori costaricani va rata Cupa Mondiala

Lovitura grea pentru Costa Rica, echipa care a pierdut unul dintre cei mai importanti jucatori ai sai inaintea Cupei Mondiale din Brazilia. Experimentatul atacant Alvaro Saborio a suferit o accidentare la al.

Furnizorul de servicii IT Endava, cu peste 1100 angajati in Romania, a semnat un contract de 55,5 milioane euro cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie

Endava, companie de servicii IT cu peste 1100 de angajati in sediile din Bucuresti, Cluj si Iasi, a semnat un contract pe trei ani in valoare de 45 de milioane de lire sterline aprox. 55,5 milioane euro) cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie, pentru continuarea furnizarii unei game complexe de servicii informatice, a anuntat joi compania.

Cemex, unul dintre cei mai mari producatori de ciment din lume: Fuziunea Holcim-Lafarge este un semnal pozitiv

Producatorul de ciment mexican Cemex, unul dintre cei mai mari jucatori in industria de profil, sustine ca fuziunea dintre Holcim si Lafarge va fi un semnal pozitiv pentru industrie si nu exclude posibilitatea unor posibile achizitii de fabrici detinute de catre elvetieni si francezi.

O firma a fratilor Cristescu, cei mai bogati banateni, acuza o institutie a statului de abuzuri in goana dupa bani la buget

Bega Minerale, o firma din holdingul Bega Group, condus de cei mai bogati banateni, fratii Emil si Marius Cristescu, este in proces cu Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, pe care o acuza de comiterea unui abuz in incercarea de a aduna bani la bugetul de stat.

TOP 10 - Jucatorii de tenis cu cele mai mari venituri

Sportivii de top au stiut intotdeauna sa faca bani frumosi. Nu doar din sport, ci din publicitate. Si asta pentru ca indifferent cat ar castiga din sportul pe care il practica, cele mai mari venituri le aduna din contractele de publicitate. Iar agentiile stiu si ele ca numele mari vand produsele lor. Asa ca din momentul in care a fost batuta palma, incep sa curga banii si pentru unii si pentru ceilalti.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )