Libnet.ro
UNICEF

07:00

TOP. Cele mai mari profituri din taximetrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP. Cele mai mari profituri din taximetrie

Companiile de taximetrie au inregistrat profituri mici anul trecut, insa majoritatea au avut un rezultat pozitiv. ro a realizat un clasament pe baza cifrelor declarate de taximetristi la Ministerul de Finante. In realitate, numarul de. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari profituri din taximetrie

Companiile de taximetrie au inregistrat profituri mici anul trecut, insa majoritatea a avut un rezultat pozitiv. Wall-street. ro a realizat un clasament pe baza cifrelor declarate de taximetristi la Ministerul de Finante. in realitate, numarul de angajati si flota de masini ar putea fi de trei ori mai mari.

TOP. Cele mai mari profituri ale producatorilor de componente auto

Cei mai mari zece producatori de componente auto din Romania au impreuna o cifra de afaceri de peste 5 miliarde de euro, insa majoritatea au inregistrat anul trecut pierderi de milioane de euro. Doar patru jucatori din top 10 dupa cifra de afaceri au.

TOP 10: companii cu cele mai vechi logouri din lume

Inainte de campaniile de maketing global, reclamele de televiziune si mediul social, logo-ul unei companii a fost important. De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de.

Cele mai grele momente din viata de parinte

Nu e usor sa-ti privesti copiii luptandu-se cu viata. Si, totusi, asta face parte din viata. Meseria de parinte presupune sa ai grija de copilul tau, lasandu-i totodata libertatea si independenta necesare pentru a.

Cele mai grele momente din viata de parinte

Nu e usor sa-ti privesti copiii luptandu-se cu viata. Si, totusi, asta face parte din viata. Meseria de parinte presupune sa ai grija de copilul tau, lasandu-i totodata libertatea si independenta necesare pentru a invata.

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari sanse statistice de a castiga Campionatul Mondial de fotbal

Brazilia ramane principala favorata la castigarea Campionatului Mondial de fotbal pe care il gazduieste, insa prapastia care o despartea de celelalte favorite s-a micsorat in ultimele zile.

Companii cu cele mai vechi logouri din lume

De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de asemenea schimbate radical. Totusi, unele au avut o putere de rezistenta incredibila si au durat timp de decenii sau chiar sute de ani.

Danseaza zorba si descopera cele mai frumoase zone din Zakynthos

Renumita in intreaga lume, nu doar pentru frumusetile naturii si pentru faptul ca este o insula fotogenica, pentru golful Navagio, porturile naturale sau pentru grotele unice, ci si pentru zonele animate in.

Sindicatele de la Spitalul Judetean incep protestele. Asistentii si medicii vor salarii mai mari

Protestarii din sistemul sanitar botosanean vor participa la un mars de protest organizat de Sindicatul Sanitas la Bucuresti. Asistentii si medicii botosaneni vor salarii mai mari si deblocarea posturilor din spitale.

ADMITERE FACULTATE 2014 Topul specializarilor cu cele mai multe locuri. Medicina si Dreptul, pe primele locuri

Specializarea Medicina de la Facultatea de Medicina a UMF Carol Davila din Bucuresti are cele mai multe locuri din tara disponibile la admiterea de anul acesta: 1. Urmeaza Dreptul si apoi specializarea Limbi Straine, ambele la Universitatea din Bucuresti, potrivit cifrelor de scolarizare propuse de Ministerul educatiei.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )