Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP Cele mai spectaculoase Cupe Mondiale din istorie 1930-2010 FOTO

România Liberă România Liberă,
TOP Cele mai spectaculoase Cupe Mondiale din istorie 1930-2010 FOTO

Cupa Mondiala, desfasurata intre 12 iunie - 13 iulie, va fi un turneu in care se va da o lupta nu doar intre echipe ci si intre tendinte ale fotbalului, spectacol total, cu goluri cat mai multe, pe de o parte si pe de alta jocul tactic. Daca in trecut la turneele de Cupa Mondiala se inscriau chiar si 5-6 goluri pe meci, la ultimele editii media a ajuns aproape de 2. continuă pe România Liberă

TOP Cele mai valoroase loturi ale Cupei Mondiale. Echipa de 1 miliard de dolari

Cupa Mondiala este fara indoiala cea mai importanta competitie de fotbal din lume, iar atunci cand vine vorba de valoarea loturilor finale trimise in Brazilia sumele sunt ametitoare. Cel mai scump lot este cel al campioanei en titre, Spania, ajungand la aproape 1 miliard de dolari.

Caru' cu vedete: Am aflat ce s-a intamplat cu Simona Halep, imediat dupa ce a iesit de pe zgura de la Roland Garros!; Ce sune Andreea Esca despre salariul ei; Sunt adevarate bombe sexy. Cele mai cautate sportive pe Google din lume

Michael Jackson face mai multi bani mort decat viu. Michael Jackson a devenit miliardar dupa moartea sa. Regele muzicii pop a reusit la cinci ani de cand a trecut in nefiinta sa faca o avere de un miliard si jumatate de dolari. Antonia, razboi pe viata si pe moarte cu clanul Castellano. Barbati influenti, cu legaturi periculoase si cu un trecut bazat pe conflicte sangeroase, relatii mafiote, spalare de bani, santaj, talharie, trafic de arme si de droguri.

Aici aerul ucide. TOP 5: cele mai poluate tari de pe glob

Desi necesar pentru a respira, aerul poate in acelasi timp sa si ucida. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OSM), poluarea aerului este principala cauza a decesului in intreaga lume. Cele mai mari surse de poluare sunt de emisiile de la.

TOP: Retelele de retail din Romania cu cele mai mari profituri

Un clasament al retelelor de retai din Romania indica faptul ca majoritatea au fost profitabile anul trecut, dupa ce comertul modern l-a depasit pe cel traditional, iar marile retele au deschis circa 270 de magazine, in timp ce si-au extins prezenta in.

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii de turism din Romania

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii din Romania, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, dupa ce in ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborat acum pe locul 3 si.

VIDEO Cele mai frumoase imnuri ale Cupei Mondiale: de laNoptile magice din Italia, la dansul african Waka Waka

Fotbalul naste pasiuni la nivel planetar, dar acelasi lucru e valabil si in cazul muzicii. Poate tocmai de aceea cele doua merg atat de bine impreuna. in debutul celei de-a 20-a Cupe Mondiale, adevarul. ro va propune o lista a melodiilor care, alaturi de fotbal, au scris istorie.

Cele mai bune fotografii ale anului facute cu iPhone

Acum doua zile s-au acordat premiile iPhone Photography Awards, pentru cele mai bune fotografii realizate cu acest dispozitiv mobil. Imaginile sunt spectaculoase, desi sunt facute doar cu un telefon mobil. Premiile se acorda anual de acum sapte ani incoace si fiecare castigator al fotografiei anului primeste un iPad Air, iar castigatorii la fiecare categorie vor primi un lingou de aur. Prea multe cuvinte strica. Mai jos aveti fotografiile castigatoare. Fotograful anului Julio Lucas SUA Locul secund Jose [].

Top 5 cele mai scumpe masini din lume

Daca va ganditi sa achizitionati o masina si nu aveti idee ce model automobil s-ar plia exact pe gustul vostru si pe bugetul pe care sunteti dispusi sa il alocati, va oferim o lista a celor mai scumpe 5 masini din lume.

Top 15 cele mai frumoase locuri din lume! Trebuie sa le vezi macar o data in viata!

De la celebra Sagrada Familia Barcelona) sau Dunele Lencois Brazilia) si pana la Atlantic Ocean Road Norvegia) ori Pongua Falls Vietnam), iata 15 dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant, pe care cu siguranta merita sa le vezi cu ochii tai macar o data in viata!.

Google marcheaza debutul Cupei Mondiale din Brazilia

Motorul de cautare Google si-a schimbat logo-ul, joi, pentru a marca inceperea Cupei Mondiale din Brazilia. Ceremonia de deschidere este programata sa inceapa astazi, la ora 21. 00, iar partida de deschidere,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )