Libnet.ro
UNICEF

16:30

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in perioada 3-9 dec.2015

Hotnews Hotnews,
 Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in perioada 3-9 dec.2015

Locul 10: Iubesc sa fiu femeie. Ghidul femeii de nota 10 Hedi Hoka)Locul 9: Supunere Michel Houellebecq)Locul 8: Strategia oceanului albastru W. Chan Kim si Renee Mauborgne) . continuă pe Hotnews

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna februarie 2016

Locul 10: De ce este Romania altfel? Editie cu semnatura autorului Lucian Boia)Locul 9: Discursuri care au schimbat lumea Simon Sebag Montefiore)Locul 8: Psihologia pozitiva Charlotte Style).

Cele mai urmarite videoclipuri pe Youtube in 2015, in Romania VIDEO

Google a facut publice doua clasamente, cu cele mai urmarite videoclipuri muzicale si cele mai urmarite filmari ce au devenit virale pe Youtube, in Romania, in 2015. Iata cine se afla in top.

Top cele mai bune telefoane din 2015

Cele mai bune telefoane din 2015 au venit cu o serie deimbunatatiri importante in comparatia cu generatia trecuta. Anul 2015 aproape s-a sfarsit, asa ca a venit timpul sa ne uitamin urma peste cateva dintre cele mai bune lucruri de care am avut parte. Deja v-am prezentat lista noastra cu cele mai bune jocuri, iar [] .

Cele mai frumoase femei din Europa: tarile in care frumusetea femeilor este motiv de mandrie nationala

Cele mai frumoase femei din Europa. Desi frumusetea se afla intotdeauna in ochii celui care priveste, exista tari europene recunoscute pentru frumusetea femeilor. Bineinteles, Romania nu avea cum sa lipseasca dintr-un astfel de clasament, oricat de subiectiva ar fi realizarea unui top de acest gen.

Grammy 2016: Rapperul Kendrick Lamar, cele mai multe sanse la un trofeu. Lista celor mai importante nominalizari

Rapperul Kendrick Lamar a primit cele mai multe nominalizari 11) la gala premiilor Grammy 2016, fiind urmat in top de cantareata pop Taylor Swift si de artistul canadian Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut drept The Weekend, fiecare bucurandu-se de cate sapte mentiuni.

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Era si timpul pentru o retrospectiva a celor mai vizionate filmulete de pe YouTube in 2015. Satira, animatii, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizarii diverselor video-uri, cel putin in Romania. Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc [] .

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui: amestecuri care dau un gust divin preparatelor si trei marinate delicioase propuse de Jamie Oliver

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui. Prepararea carnii de pui se regaseste in orice carte de bucate, fiind extrem de simplu de pregatit. Fie ca alegeti sa o gatiti la cuptor, fie la gratar, condimentele sunt esentiale pentru un preparat desavarsit, chiar si pentru cei mai putin priceputi in bucatarie. Iar puiul se imbina perfect cu o gama larga de mirodenii. Va prezentam, asadar, cele mai bune condimente pentru carnea de pui.

Cele mai scumpe sejururi de Revelion 2016 in Romania

A devenit o traditie ca Revelionul in Romania sa fie mai scump, in unele locuri, decat in strainatate. Iata care sunt cele mai scumpe sejururi de Revelion 2016 in tara noastra, la munte, in statiuni baleneare sau pe litoral.

Globurile de aur 2016, lista nominalizarilor: lungmetrajul Carol a primit cele mai multe mentiuni

Lungmetrajul Carol, regizat de Todd Haynes, a primit cele mai multe nominalizari - cinci - la premiile Globul de Aur 2016, in timp ce alte pelicule apreciate de critici, precum Room, Spotlight si The Big Short, au primit la randul lor nominalizari multiple, informeaza site-ul abcnews. go. com, citat de Mediafax.

Cele mai mari proiecte Reynaers au absorbit produse in valoare de circa 4,15 milioane de euro

Cele mai importante proiecte dezvoltate in acest an pe piata locala si internationala au absorbit produse in valoare de circa 4,15 milioane de euro. Din acest total, cele din Romania au insumat mai mult de 50%, potrivit unui comunicat al Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )