Libnet.ro
UNICEF

14:30

Topul cautarilor pe internet in timpul pandemiei: De la dex pandemie pana la ce este maiaua

Hotnews Hotnews,
 Topul cautarilor pe internet in timpul pandemiei: De la dex pandemie pana la ce este maiaua

Cum se fac lipiile fara drojdie? Dar de ce nu se gaseste drojdie? Si ce idei de poze in casa exista? Acestea sunt cateva dintre curiozitatile care nu le-au dat pace romanilor in timpul starii de urgenta si limitarii deplasarii. O agentie de marketing digital a facut clasamentul dilemelor pe care le-au avut utilizatorii din Romania si au cautat raspunsuri pe Google. continuă pe Hotnews

Topul cautarilor pe internet in timpul pandemiei: de la dex pandemiepana la ce este maiaua

Cum se fac lipiile fara drojdie? Dar de ce nu se gaseste drojdie? Si ce idei de poze in casa exista? Acestea sunt cateva dintre curiozitatile care nu le-au dat pace romanilor in timpul starii de urgenta si limitarii deplasarii.

Campionul de la Roland Garros care s-a angajat la un supermarket in timpul pandemiei

Germanul Kevin Krawietz, campion en-titre la Roland Garros la dublu, alaturi de Andreas Mies, s-a angajat intr-un supermarket in timpul pandemiei de coronavirus, informeaza Mundo Deportivo.

Un milion de lei pentru spitalele din Ialomita in timpul pandemiei. La ce vor fi folositi banii

Inca un milion de lei au fost alocati spitalelor din judetul Ialomita in lupta cu noul coronavirus. Alocarea bugetara de la Consiliul Judetean Ialomita vine dupa ce la sfarsitul lunii martie spitalele din Fetesti, Urziceni si Tandarei au primit 700. 000 de lei, fonduri pentru gestionarea situatiei provocate pandemie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )