Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un milion de lei pentru spitalele din Ialomita in timpul pandemiei. La ce vor fi folositi banii

Adevărul Adevărul,
Un milion de lei pentru spitalele din Ialomita in timpul pandemiei. La ce vor fi folositi banii

Inca un milion de lei au fost alocati spitalelor din judetul Ialomita in lupta cu noul coronavirus. Alocarea bugetara de la Consiliul Judetean Ialomita vine dupa ce la sfarsitul lunii martie spitalele din Fetesti, Urziceni si Tandarei au primit 700. 000 de lei, fonduri pentru gestionarea situatiei provocate pandemie. continuă pe Adevărul

Campionul de la Roland Garros care s-a angajat la un supermarket in timpul pandemiei

Germanul Kevin Krawietz, campion en-titre la Roland Garros la dublu, alaturi de Andreas Mies, s-a angajat intr-un supermarket in timpul pandemiei de coronavirus, informeaza Mundo Deportivo.

Costel Alexe, ministrul Mediului, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Capitala: Administratia locala a fost iresponsabila. Comisia a asteptat cativa ani ca Primaria Bucuresti sa adopte un plan (VIDEO, FOTO)

Ministrul Mediului a declarat ca era previzibila condamnarea Romaniei de catre Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti, dat fiind ca pana acum Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un.

Topul cautarilor pe internet in timpul pandemiei: de la dex pandemiepana la ce este maiaua

Cum se fac lipiile fara drojdie? Dar de ce nu se gaseste drojdie? Si ce idei de poze in casa exista? Acestea sunt cateva dintre curiozitatile care nu le-au dat pace romanilor in timpul starii de urgenta si limitarii deplasarii.

Topul cautarilor pe internet in timpul pandemiei: De la dex pandemie pana la ce este maiaua

Cum se fac lipiile fara drojdie? Dar de ce nu se gaseste drojdie? Si ce idei de poze in casa exista? Acestea sunt cateva dintre curiozitatile care nu le-au dat pace romanilor in timpul starii de urgenta si limitarii deplasarii. O agentie de marketing digital a facut clasamentul dilemelor pe care le-au avut utilizatorii din Romania si au cautat raspunsuri pe Google.

Gratarul de 1 mai, un posibil dezastru pe timpul pandemiei: avertismentul ministrului Sanatatii

Sarbatoarea de 1 mai este foarte importanta in mentalul colectiv al romanilor. Din acest motiv, ne-am putea confrunta cu un nou scandal precum cel legat de noaptea de inviere. Romania se afla.

Airbus reduce productia si ar putea face concedieri masive din cauza efectelor pandemiei

Directorul general al Airbus i-a anuntat pe cei 135. 000 de angajati ca ar putea urma concedieri masive si a avertizat ca este in joc supravietuirea grupului aeronautic european, daca nu se vor lua imediat masuri, in contextul impactului pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit BBC si Reuters.

Guvernul aloca 200 milioane lei pentru sprijinirea mass-media prin intermediul unei campanii de informare

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care aloca 200. 000 lei care mass-media pentru derularea unei campanii de informare a cetatenilor cu privire la regulile ce trebuie respectate pe perioada starii de urgenta si dupa 15 mai. Tot in sedinta de Guvern s-a aproobat un memorandum cae prevede un acord cu Google pentru derularea unor campanii de informare. Gigantul american va oferi acces gratuit pentru astfel de promovare in limita sumei de 1,2 milioane de dolari.

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini

Primaria Sectorului 4, condusa de primarul Daniel Baluta, vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei, pe 2 ani, pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini, pentru prevenirea raspandirii COVID-19, potrivit unui anunt de participare publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Contactat de HotNews. ro primarul Daniel Baluta a argumentat ca vrea sa fie pregatit pentru redeschiderea unitatilor de invatamant, in conditiile in care administratia locala va fi obligata sa asigure dezinfectant.

Primaria condusa de Gabriel Mutu, obligata sa anuleze licitatia de 1 miliard de lei pentru concesionarea salubrizarii in Sectorul 6 din cauza unor abateri legale grave

Primaria Sectorului 6, condusa de Gabrel Mutu, a fost obligata in aceasta luna de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) sa anuleze licitatia de aproape un miliard de lei fara TVA) pentru delegarea prin concesiune a serviciului de salubrizare inclusiv componenta de deszapezire) pe o perioada de 8 ani. Motivul: un numar foarte mare de erori si omisiuni in documentatia de atribuire, practic 80% din documentatie ar fi trebuit corectata.

BVB Rulaj de 52 milioane lei, sub cel din sedinta anterioara

Cresteri pe linie pentru indici Bursa de Valori Bucuresti BVB) a marcat o zi pozitiva la nivelul cotatiilor, toate cosurile de actiuni ale pietei noastre de capital marcand cresteri, in sedinta de ieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )