Libnet.ro
UNICEF

14:30

Topul celor mai bogati brasoveni. Orasul nostru are 16 miliardari in clasamentul Forbes

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bogati brasoveni. Orasul nostru are 16 miliardari in clasamentul Forbes

Revista Forbes Romania a dat publicitatii clasamentul anual pe care il intocmeste cu cei mai bogati 500 de romani. Chiar daca inca detin averi impresionatii, miliardarii au saracit pe timp de criza. continuă pe Adevărul

Padurea Hoia-Baciu din Cluj, in topul celor mai infioratoare locuri din Europa, conform The Guardian

Padurea Hoia-Baciu din Cluj-Napoca a fost inclusa anul acesta intr-un top 10 al celor mai infioratoare locuri din Europa de cotidianul britanic The Guardian. Ziaristii englezi spun ca padurea din Cluj are o atmosfera de tip Blair Witch, in timp ceCastelul Bran este descris: fabrica de bani cu tema Dracula este de fapt mai mult un kitsch decat ceva care sa iti dea fiori reci.

Maramuresul, in topul celor mai sigure judete

In primele 9 luni ale anului 2013, la nivelul judetului Maramures au fost sesizate cu 264 mai putine infractiuni fata de perioada similara a anului anterior, iar comparatia cu anul 2011 atesta trendul descendent pe care se afla infractionalitatea. Analiza statistica a infractionalitatii sesizate, realizata la nivel national, releva faptul ca judetul Maramures este unul dintre cele mai sigure din tara, situandu-se astfel pe locul 39 din 42.

Topul celor mai extravagante initiative propuse de parlamentari

Parlamentarii propun plantarea cate unui copac pentru fiecare nou-nascut, folosirea butoanelor de panica in scoli si unitati sanitare, dar si ca florarii sa lucreze in zilele de sarbatoare, astfel incat oamenii sa poata respecta codul bunelor maniere.

Putin l-a detronat pe Obama in Topul Forbes al celor mai puternice persoane din lume.

Presedintele rus Vladimir Putin l-a detronat pe presedintele american Barack Obama in topul Forbes 2013 al celor mai puternice persoane din lume, informeaza Mediafax. Presedintele Obama se afla pe locul doi, urmat de presedintele partidului comunist chinez Xi Jinping si de Papa Francisc, care intra in top direct pe locul trei. Putin si-a consolidat controlul asupra Rusiei, iar toti cei care s-au uitat la jocul de sah pe tema Siriei au o idee clara despre inclinarea balantei puterii catre .

Vladimir Putin l-a detronat pe Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume Forbes 2013

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a detronat pe omologul sau american Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume realizat in fiecare an de Forbes, scrie AFP.

Moldovenii urca in topul milionarilor din Romania

Patru oameni de afaceri originari din Republica Moldova se regasesc in clasamentul din acest an al celor mai bogati romani. Surpriza este ascensiunea cu 16 locuri a lui Ion Sturza, care a ajuns intre cei mai avuti 30 de romani.

Concurentul Top Chef care a gatit la 40 de metri inaltime pentru cei mai bogati oameni ai lumii

Mihai Irimia se numara printre cei 24 de bucatari profesionisti care vor gati in noul sezon al emisiunii Top Chef, difuzata in fiecare luni, de la 20. 30, la Antena 1. Pe langa experienta vasta, dobandita in unele dintre cele mai bune restaurante din lume, Mihai are si o poveste de viata impresionanta.

Patronul Zara, printre cei 30 cei mai bogati spanioli, care controleaza economia tarii.

30 de familii controleaza impreuna economia Spaniei, informeaza cotidianul iberic, El Mundo. Este vorba de o avere cumulata ce se ridica la circa 32 de miliarde de euro. Pe primul loc se situeaza Amancio Ortega, fondatorul companiei Inditex, care detine printre altele si lanturile de magazine Zara si PullBear, prezente si in Romania. Ortega este al treilea cel mai bogat om din lume, dupa Bill Gates si Carlos Slim. De mentionat faptul ca regele Juan Carlos nu figureaza in top 100 cei mai .

Sase romani, pe lista FBI a celor mai cautati infractori din toata lumea

Un grup infractional, format din sase romani si un albanez, a fost acuzat in Statele Unite pentru fraude de milioane de dolari pe mai multe site-uri, inclusiv pe eBay si Cars. com, potrivit unui anunt al Biroului Federal de Investigatii FBI).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )