Libnet.ro
UNICEF

14:00

Topul celor mai extravagante initiative propuse de parlamentari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai extravagante initiative propuse de parlamentari

Parlamentarii propun plantarea cate unui copac pentru fiecare nou-nascut, folosirea butoanelor de panica in scoli si unitati sanitare, dar si ca florarii sa lucreze in zilele de sarbatoare, astfel incat oamenii sa poata respecta codul bunelor maniere. continuă pe Wall-Street Ro

Brancusi ocupa prima pozitie in topul celor mai bine vanduti pictori romani

Constantin Brancusi se afla pe primul loc in Topul 100 cei mai valorosi pictori romani, aflat la cea de-a doua editie. Tabloul sau Studiu pentru domnisoara Pogany a fost vandut la o licitatie din iunie, la Londra, pentru suma de 1. 400 de euro.

Topul celor mai valorosi pictori romani

Constantin Brancusi ocupa prima pozitie in Topul 100 cei mai valorosi pictori romani, aflat la cea de-a doua editie, tabloul sau Studiu pentru domnisoara Pogany fiind vandut la o licitatie din iunie, la Londra, pentru suma de 1. 400 de.

Topul celor mai bogate femei din Romania. Veronica Gusa de Dragan conduce in clasament

Veronica Gusa de Dragan, vaduva lui Iosif Constantin Dragan, este cea mai bogata femeie din Romania, potrivit topului Forbes 500 de Miliardari, editia 2013. Ea are o avere acumulata de 550 de milioane de euro.

Patroana Vincon Vrancea, in topul celor mai bogate femei din Romania

Luchi Georgescu este pe locul patru, potrivit topului Forbes 500 de Miliardari, editia 2013, cu o avere estimata la 31 de milioane de euro.

Topul Forbes al celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata

Michael Jackson si-a recastigat titlul de cea mai bogata vedeta care nu mai este in viata, depasindu-i pe cantaretul Elvis Presley si pe creatorul de benzi desenate Charles Schulz, au anuntat miercuri editorii revistei Forbes.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )