Libnet.ro
UNICEF

14:00

Topul celor mai bune drumuri. Romania, dupa Egipt, Camerun si Tanzania

Antena3 Antena3,
Topul celor mai bune drumuri. Romania, dupa Egipt, Camerun si Tanzania

Soferii din Romania circula pe drumuri. africane. Infrastructura de transport din tara noastra nu are nicio legatura cu Europa. Un studiu al Forumului Economic Mondial ne plaseaza dupa tari. continuă pe Antena3

Vezi aici ce loc ocupa Romania in topul celor mai bune drumuri din lume

Romania da in gropi. La propriu! Suntem pe ultimele locuri din lume la capitolul sosele, mai exactpe locul 121 din 144. Vecini de top cu Egiptul si Libanul. Mai rau ca noi stau rusii si brazilienii, tari.

Topul celor mai promitatori fotbalisti din lume

Dincolo de abordarea cluburilor romanesti, de a investi cat mai putin sau deloc in tinerii fotbalisti, cluburile internationale cheltuie multi bani pentru dezvoltarea fotbalistilor adolescenti, iar rezultatele incep sa se vada.

Topul celor mai galagioase stadioane de fotbal din lume

Unul dintre cliseele din lumea fotbalului face referire la importanta publicului pe stadion. Evident, un numar mare de oameni care platesc pentru a vedea un meci inseamna venituri importante pentru conducerea echipei, insa de cele mai multe ori fotbalistii sau oficialii cluburilor fac apel la suporteri doar atunci cand sunt inghiontiti de nevoia de vanzare a tichetelor, ocazie prin care lauda aportul spectatorilor.

Cele mai bune masini pentru iubitorii de caini

Cele mai bune masini pentru iubitorii de caini sunt monovolumele sau SUV-urile de oras cu o garda la sol nu prea mare pentru un acces facil al patrupedului. Americanii de la AutoTrader. com spun ca 75% din cumparatorii de masini au un caine ca animal.

Gazprom, gaze mai putine pentru Romania; statul roman nu a fost informat

Grupul rus Gazprom a redus vineri exporturile de gaze naturale catre Romania cu 5% fata de nivelul planificat, fara a informa oficial autoritatile de la Bucuresti, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )