Libnet.ro
UNICEF

16:00

Topul celor mai galagioase stadioane de fotbal din lume

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai galagioase stadioane de fotbal din lume

Unul dintre cliseele din lumea fotbalului face referire la importanta publicului pe stadion. Evident, un numar mare de oameni care platesc pentru a vedea un meci inseamna venituri importante pentru conducerea echipei, insa de cele mai multe ori fotbalistii sau oficialii cluburilor fac apel la suporteri doar atunci cand sunt inghiontiti de nevoia de vanzare a tichetelor, ocazie prin care lauda aportul spectatorilor. continuă pe Adevărul

Moldovenii, in topul celor mai ciudate obiceiuri de a bea alcool din lume

Obiceiul moldovenesc de a folosi expresia Hai davai! atunci cand inchina un pahar se numara printre cele mai ciudate 25 de moduri de a consuma alcool din lume, potrivit huffingtonpost. com.

Topul celor mai ascultate posturi de radio in vara 2014: Kiss FM, lider pe tara, Radio Zu, in Capitala

Kiss FM a fost cel mai ascultat post de radio la nivel urban si national, iar Radio Zu s-a situat pe primul loc in Bucuresti, in vara acestui an, potrivit Studiului de Audienta Radio SAR), realizat de IMAS si GfK Romania, in perioada 28 aprilie - 17 august.

Cel mai valoros produs agricol din lume. Ce au descoperit cercetatorii in genomul plantei de cafea

O echipa de oameni de stiinta a anuntat joi decodarea genomului plantei de cafea, identificand o serie de atribute genetice care ar putea fi folosite pentru a dezvolta noi tipuri de plante de cafea, conform unui.

FOTO INCREDIBILE: Cum arata cele mai frumoase si bizare plaje din lume

Galeria de mai sus contine o serie de imagini incredibile cu cele mai frumoase si neobisnuite plaje din lume.

Cel mai tranzactionat fruct din lume, in pericol: ce tari vor suferi cel mai mult daca sunt afectate culturile

Bananele sunt cele mai tranzactionate fructe din lume, potrivit organizatiei non-profit Banana Link. Wall-Street Journal a realizat un top al celor mai mari importatori de banane la nivel global, raportand volumul importurilor la numarul de locuitori.

COSR sarbatoreste 100 de ani de olimpism. Statiile de metrou din Bucuresti vor purta, simbolic, numele celor mai mari sportivi olimpici romani

Pentru a celebra centenarul sportului olimpic din Rominia, statiile de metrou din Capitala vor purta, simbolic, un alt nume decat cel obisnuit, al celor mai gloriosi sportivi olimpici romani.

Victor Ponta a incurajat compania Halliburton, unul dintre cei mai mari furnizori din lume din sectorul energetic, sa dezvolte investitii in Romania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi la Palatul Victoria, cu presedintele pentru Emisfera Estica al companiei Halliburton, Joe Rainey, anunta guvernul intr-un comunicat. Halliburton este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de produse si servicii din sectorul energetic, explica Guvernul.

Tesla Motors va construi cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada

Tesla Motors a decis sa construiasca cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada, stat care i-a oferit facilitati fiscale in valoare de pana la 1,3 miliarde de dolari, estimand ca proiectul va genera o crestere a economiei regiunii cu.

eBay va deveni cea mai mare companie din lume care accepta Bitcoin

Divizia PayPal a EBay va accepta, incepand cu lunile urmatoare, tranzactii efectuate cu moneda virtuala bitcoin, devenind cea mai mare companie de plati online care adauga aceasta optiune pe lista de servicii, relateaza Bloomberg.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi SUAin urmatorii 10 ani, devenind cea mai mare economie la nivel global. Surclasarea va avea loc ca urmare a triplarii PIB-ului Chinei, de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )