Libnet.ro
UNICEF

17:30

Topul celor mai influenti politicieni in 2015. Maia Sandu, pe primul loc

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai influenti politicieni in 2015. Maia Sandu, pe primul loc

Institutul de analiza si consultanta politica Politicon a declarat-o pe Maia Sandu cel mai influent politician al anului 2015. Pe locul doi se claseaza Ion Sturza, pe locul trei se afla Nicolae Timofti, iar pe locul patru se situeaza Andrian Candu. continuă pe Adevărul

Topul celor mai sigure si celor mai periculoase companii aeriene din lume, in 2016: bilantul accidentelor si mortilor in 2015

La inceput de an, clasmentul celor mai mai sigure companii aeriene si al celor mai periculoase din lume este realizat de Airline Ratings. Locul fruntas in topul celor mai sigure linii aeriene este ocupat in ultimii trei an de acceasi companie.

Topul celor mai nocive alimente de pe piata. Care sunt bombele calorice pe care le consumam in mod frecvent

Specialistii avertizeaza ca putem sa ne distrugem sanatatea daca alegem sa consumam anumite alimente care sunt total nesanatoase, desi foarte gustoase.

Topul 20 al celor mai urmarite emisiuni de divertisment din 2015: la ce show-uri s-au uitat romanii

Show-ul Romanii au talent nu se dezice si continua sa ocupe primul loc in topul celor mai vizionate programe de divertisment si in anul 2015. Totusi, postul Antena 1 are 12 emisiuni in top, in timp ce Pro TV doar opt.

Maia Sandu incepe colectarea semnaturilor pentru aderarea la Partidul Actiune si Solidaritate

Liderul miscarii Un pas pentru Moldova, Maia Sandu a anuntat ca incepe procesul de colectare a semnaturilor pentru aderarea la viitorul partid politic Actiune si Solidaritate.

Maia Sandu a anuntat cum se va numi partidul pe care il creeaza la Chisinau

Fostul ministru al Educatiei de la Chisinau Maia Sandu, impreuna cu sustinatorii acesteia, a decis ca viitorul partid politic pe care intentioneaza sa-l creeze se va Partidul Actiune si Solidaritate.

Conditiile de detentie din Romania au facut obiectul celor mai multe plangeri la CEDO, in 2015

La Ministerului Afacerilor Externe s-au inregistrat, in 2015, 772 de noi cauze impotriva Romaniei depuse la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO), datele fiind insa provizorii, arata MAE, intr-un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )