Libnet.ro
UNICEF

05:30

Topul oraselor cu cele mai scumpe si cele mai ieftine apartamente din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul oraselor cu cele mai scumpe si cele mai ieftine apartamente din Romania

Piata imobiliara a revenit in ultimii ani, sustinuta in special de programul Prima Casa, iar media preturilor la apartamente in marile orase a ajuns in unele cazuri sa depaseasca pragul de 1. 000 euro/mp. Cititi in continuare care sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Forbes: topul cantaretelor cu cele mai mari venituri din lume in 2016

Taylor Swift 26 de ani) ocupa primul loc in topul celor mai bine platite cantarete din lume, potrivit unui clasament anual al revistei Forbes, informeaza BBC, citat de News. ro.

[P]Cele mai performante 9 companii din Transilvania, ce au avut cresteri spectaculoase ale cifrei de afaceri au fost premiate la Cluj-Napoca

Editia a VI-a a proiectului Campioni in Business a debutat astazi, 2 Noiembrie 2016, la Cluj-Napoca, cu premierea celor mai performante companii si a celor mai indrazneti si vizionari antreprenori din regiunea Transilvania. Conferinta regionala Campioni in Business Transilvania a avut loc la Hotelul Opera Plaza, din Cluj-Napoca iar la eveniment au participat oameni de afaceri locali, reprezentanti ai mediului bancar local si regional, antreprenori, consultanti de business si analisti.

Fiul lui Hagi, in TOPUL CELOR MAI PROST PLATITI jucatori din Serie A! Cat castiga Ianis la doar 18 ani

Ianis, fiul lui Gheorghe Hagi, se afla in topul celor mai prost platiti fotbalisti din Serie A, cu 90. 000 de euro anual, tot atat cat castiga in Peninsula un broker sau un director de.

VIDEO Cele mai periculoase drumuri din lume. Te ia groaza doar privindu-le

Internautii au facut compilatii de imagini video cu cele mai periculoase drumuri, pe care doar privindu-le te infricosezi, daramite sa le parcurgi in masina. Platforme precum Youtube si LiveLeak cuprind numeroase compilatii care ridica nivelul adrenalinei la cele mai inalte cote.

Forta de munca si finantarea, cele mai mari provocari pentru CAP Gurbanesti, o ferma de legume premium

Forta de munca si finantarea au fost cele mai mari provocari ale CAP Gurbanesti, o ferma de legume premium aflata la 60 de km de Bucuresti, lansata in 2009 de Florin Cojocariu, alaturi de sotia sa si cativa parteneri.

Cum sunt facute bomboanele MMs: in culisele uneia dintre cele mai mari fabrici. Procesul este surprinzator de sofisticat FOTO

Multi dintre noi am auzit de MMs si unii adoramicile bomboane colorate din ciocolata, insa putini stiu ce presupune procesul de fabricare. Jurnalistii de la Business Insider au facut o incursiune intr-una dintre cele mai mari fabrici si au urmarit indeaproape fiecare pas pana cand pungile cu bomboane sunt gata sa ajunga pe rafturile magazinelor.

Cele mai frecvente cinci tepe de pe piata auto second-hand

Masini furate, autovehicule reparate de forma, ocolirea intentionata a platii TVA-ului, documente false si aparenta transparenta a vanzatorilor de masini second-hand sunt cele mai intalnite capcane in care poti cadea pe piata auto.

Cele mai sexy zodii feminine

Daca vrei sa stii care sunt cele mai sexy zodii feminine, acest articol este pentru tine. Iata, in ordine inversa, un top 6 zodii populare in randul barbatilor. Locul 6: Balanta Femeile Balanta au fata.

Un supercomputer, aproape de a rezolva unul dintre cele mai mari mistere din Univers

Materia intunecata reprezinta aproximativ 95% din Univers, dar expertii inca nu au reusit sa elucideze misterul compozitiei sale. Totusi, un supercomputer ar putea sa o faca in locul lor. Sistemul a estimat greutatea unui axion, o particula ipotetica, care ocupa primul loc in topul candidatelor care compun materia intunecata. Supercomputerul a estimat ca greutatea unui [].

Cea mai buna meserie din lume: la 19 ani, un tanar inspecteaza cele mai noi avioane, bea sampanie si transmite din aer stiri din lumea aviatiei FOTO

Un tanar londonez are, poate, cea mai buna meserie din lume. Este analist de aviatie si are datoria de a livra si de a inspecta cele mai noi aeronave iesite pe piata. Astfel, la 19 ani, Alex Macheras calatoreste in jurul lumii si are parte de tratamente VIP.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )