Libnet.ro
UNICEF

11:00

Topul tarilor cu cea mai ieftina energie electrica. Republica Moldova printre statele cu cele mai mici tarife

Adevărul Adevărul,
Topul tarilor cu cea mai ieftina energie electrica. Republica Moldova printre statele cu cele mai mici tarife

Potrivit unui clasament realizat de Ria Novosti, care analizeaza preturile la electricitate pentru acest an, in raport cu alte state din Europa, tara noastra are cele mai mici tarife la energia electric. continuă pe Adevărul

Cea mai moderna statie de epurare a apei din Romania functioneaza pe baza de energie verde

Cea mai moderna statie de epurare si a doua ca marime din tara a fost inaugurata azi, la Cluj-Napoca. Investitia de 33 de milioane de euro, cofinantata din fonduri europene, permite asigurarea a circa jumatate din necesarul de energie electrica si termica pentru functionare din biogazul rezultat din namolul de epurare.

Cea mai mare companie aeriana din Republica Moldova a inregistrat pierderi de peste 72 de milioane de lei

Intreprinderea de stat AIR Moldova a avut anul trecut pierderi-record de 72,3 milioane de lei, arata un raport al ministerului Finantelor. Aceasta dupa ce in anul 2011 compania a inregistrat un profit de circa 10 milioane de lei.

Arpad Torok: Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru TriGranit

Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru dezvoltatorul imobiliar ungar TriGranit Development, a declarat directorul companiei, Arpad Torok, intr-un interviu, informeaza Agerpres.

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume este purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane

Un site american a facut un top al tarilor din lume dupa cum arata femeile in uniforma. Pe primul loc, in fata Rusiei, s-a pozitionat Irinda Dragan, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane.

VIDEO Cea mai puternica explozie de raze gamma din istoria astronomiei, rezultat al mortii unei stele, vazuta in detaliu

In data de 27 aprilie, o explozie de lumina provocata de moarte unei stele aflate intr-o galaxie indepartata a devenit centrul atentie astronomilor din intreaga lume, potrivit Agentiei Spatiale Americane. Explozia de raze gamma, denumita GRB 130427A, reprezinta unul dintre cele mai stralucitoare astfel de evenimente vazute vreodata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )