Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tortionarul Alexandru Visinescu s-a INTERNAT in spital in timp ce era asteptat la Parchet.

România Liberă România Liberă,
Tortionarul Alexandru Visinescu s-a INTERNAT in spital in timp ce era asteptat la Parchet.

Tortionarul Alexandru Visinescu s-a internat in spital, marti, in timp ce era asteptat la Parchetul General, informeaza B1TV. Tortionarul Alexandru Visinescu a fost pus sub acuzare, marti, pentru crime contra umanitatii, in dosarul privind moartea unor detinuti politici in Penitenciarul Ramnicu Sarat, pe care l-a condus din 1956 pana in 1963. CITITI SI: Cum si-au condamnat alte state cazurile Visinescu Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica au inceput urmarirea . continuă pe România Liberă

Tortionarul Alexandru Visinescu s-a internat in spital in timp ce era asteptat la Parchet

Tortionarul Alexandru Visinescu s-a internat an spital, marti, in timp ce era asteptat la Parchetul General, relateaza Gandul. Saptamana trecuta, Visinescu a fost audiat de procurori care i-au adus la.

Tiberiu Nitu: Nu se pune problema prescrierii faptelor de care este acuzat tortionarul Alexandru Visinescu

Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, a declarat ca nu se pune problema prescrierii faptelor de care este acuzat tortionarul Alexandru Visinescu. Nitu a aratat ca daca ar fi existat aceasta situatie, nu s-ar fi ajuns la masura inceperii urmaririi penale.

Alexandru Visinescu s-a internat. Tortionarul trebuia sa fie audiat astazi la Parchetul General

Alexandru Visinescu, fostul comandant al inchisorii politice de la Ramnicu Sarat, este bolnav. El era asteptat marti la Parchetul General pentru audieri, insa avocatul sau a depus la dosar un certificat medical.

Tortionarul Alexandru Visinescu, acuzat de GENOCID, este asteptat la Parchetul General pentru audieri

Alexandru Visinescu, fostul comandant al inchisorii politice de la Ramnicu Sarat, este asteptat in aceasta dimineata la Parchetul General, pentru audieri. Procurorii au inceput urmarirea penala in cazul.

Parchetul General nu l-a putut audia marti pe tortionarul Alexandru Visinescu pentru ca acesta s-a internat in spital

Procurorii Parchetului General au amanat, marti, audierea fostului comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat Alexandru Visinescu, dupa ce acesta a anuntat ca are probleme de sanatate si s-ar fi internat in spital.

Alexandru Visinescu se interneaza in spital; procurorii amana audierea fostului comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat

Procurorii Parchetului General au amanat marti audierea lui Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, dupa ce acesta i-a anuntat ca are probleme de sanatate si s-a internat in spital. Visinescu urma sa fie audiat marti in dosarul in care este acuzat de genocid, insa un avocat al acestuia le-a inmanat procurorilor un bilet de trimitere in spital, astfel ca Parchetul a fost nevoit sa amane audierea acestuia, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )