Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tot mai multe alimente cu depasiri ale nivelului maxim admis de Fipronil, desi pesticidul a fost interzis in UE. Printre cele mai contaminate legume se numara salata si ceapa verde

B1 B1,
Tot mai multe alimente cu depasiri ale nivelului maxim admis de Fipronil, desi pesticidul a fost interzis in UE. Printre cele mai contaminate legume se numara salata si ceapa verde

Un numar de 75 de probe prelevate din fermele avicole din Romania au continut depasiri ale nivelului maxim admis de Fipronil, desi pesticidul a fost interzis in UE si nu ar mai trebui utilizat, potrivit Lantul. continuă pe B1

Coronavirusul 2019-nCoV continua sa se raspandeasca. Apar tot mai multe semne de intrebare cu privire la cifrele oficiale raportate (FOTO, VIDEO)

Bilantul mortilor din cauza coronavirusului a ajuns, sambata, la 724 de persoane, al celor infectate a trecut de 34. 000, virusul ramanand raspandit la nivelul a 25 de tari si a tuturor regiunilor din China, r.

Tintele preferate ale Fiscului. Ce firme primesc cele mai multe controale de la ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a derulat anul trecut mai multe inspectii inopinate, iar tintele preferate au fost firmele de constructii, cele cu pierderi sau care au tranzactii cu partile afiliate.

Ziua in care coronavirusul a facut cele mai multe victime

Numarul victimelor facute de coronavirus continua sa creasca. Duminica a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe morti, de la inceperea epidemiei.

TAROM anuleaza mai multe curse din cauza furtunii Ciara. Vezi zborurile afectate

TAROM anuleaza mai multe zboruri spre si de la Londra, ca urmare a furtunii Ciara care a afectat traficul aerian din nordul si vestul Europei.

Anamaria Prodan a rabufnit, dupa ce a pus mai multe poze cu ea pe net: Toantelor, luati exemplu!

Anamaria Prodan nu a mai suportat criticile unor femei invidioase, asa ca a rabufnit in ultima postare de pe o retea de socializare. Ce poze le-a aratat carcotaselor si ce lectie le-a dat acestora? Vedeta s-a saturat pana peste cap de toate cele auzite in mediul online. Anamaria Prodan, lectie pentru carcotase Anamaria Prodan a .

Un soldat din Thailanda a ucis mai multe persoane intr-un atac armat

Mai multe persoane au murit, sambata, dupa ce un soldat thailandez a impuscat mai multi oameni in Korat, oras aflat la peste 200 de kilometri nord-est de capitala thailandeza Bangkok, relateaza BBC, conform Digi24. ro.

Avertizari meteo de cod portocaliu si cod galben: cum va fi vremea in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor si Cod galben de intensificari ale.

SUPLIMENT WELLNESS IONELA PREDA, THERAPY BOUTIQUE: Sedentarismul aduce tot mai multi oameni in clinicile de estetica

Reporter: Cum a pornit ideea deschiderii unui salon de estetica si de ce investitie a fost nevoie? Ionela Preda: Salonul a luat nastere dintr-o pasiune a mea mai veche pentru partea de beauty si din dorinta de a pune stop timpului, sa nu treaca atat de vizibil peste noi.

Procurorul-sef european, Laura Codruta Kovesi, a cerut Parlamentului European mai multe fonduri. Motivele din spatele solicitarii

Procurorul-sef european, Laura Codruta Kovesi, a solicitat, joi, Parlamentului European un buget mai mare si o schema de personal mai mare pentru institutia pe care o conduce din cauza numarului foarte mare pe.

Dupa mai multe recorduri stabilite in spatiu, Christina Koch s-a intors pe Pamant: cat a stat pe ISS

Astronauta NASA Christina Koch a revenit pe Pamant. Printre multe alte performante, se poate lauda cu 328 de zile petrecute in spatiu. Christina Koch este o personalitate foarte importanta a.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )