Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai uniti! Sean Penn vrea sa-l adopte pe fiul lui Charlize Theron

Antena3 Antena3,
Tot mai uniti! Sean Penn vrea sa-l adopte pe fiul lui Charlize Theron

O relatie din ce in ce mai stransa. Asa ca nu e de mirare ca Sean Penn a depus actele pentru a-l adopta pe fiul lui Charlize Theron. continuă pe Antena3

Sean Penn a depus actele necesare pentru a-l adopta pe fiul actritei Charlize Theron

Actorul Sean Penn a depus actele necesare pentru a-l adopta pe fiul actritei Charlize Theron, sustine surse apropiate cuplului. O sursa a declarat pentru Usmagazine. com ca Sean Penn a depus actele necesare pentru a.

Sean Penn il adopta pe fiul actritei Charlize Theron

Actorul Sean Penn a depus actele necesare pentru a-l adopta pe fiul actritei Charlize Theron, Jackson, in varsta de trei ani, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Halepeno! Tricourile purtate de Simona Halep, tot mai cautate de fanii tenisului: Sportiva lanseaza un nou trend (FOTO)

Simona Halep lanseaza o noua moda in Australia, tricourile inscriptionate cu logo-ul Halepeno fiind tot mai cautate de fanii tenisului, relateaza ProSport. Zeci de fani au intrebat pe Twitter de unde pot.

Tot mai multe banci elvetiene cer dobanzi clientilor pentru depozitele in franci

Tot mai multe banci elvetiene au inceput sa perceapa dobanzi clientilor pentru depozitele sau conturile in franci, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a decis sa ceara bani pentru depozitele institutiilor financiare, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

Tot mai multe banci elvetiene cer dobanzi clientilor pentru depozitele in franci

Tot mai multe banci elvetiene au inceput sa perceapa dobanzi clientilor pentru depozitele sau conturile in franci, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a decis sa ceara bani pentru depozitele institutiilor financiare, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )