Libnet.ro
UNICEF

17:00

Toti cei sapte violatori din Vaslui si-au recunoscut initial faptele. Motivul pentru care patru dintre ei si-au schimbat strategia de aparare in fata judecatorilor

Adevărul Adevărul,
Toti cei sapte violatori din Vaslui si-au recunoscut initial faptele. Motivul pentru care patru dintre ei si-au schimbat strategia de aparare in fata judecatorilor

Toti cei sapte violatori de la Vaslui au declarat, imediat dupa ce au fost reclamati la Politie, ca au intretinut raporturi sexuale cu tanara de 18 ani, dar si-au negat propriile afirmatii in timpul procesului. continuă pe Adevărul

De ce si-au schimbat strategia cei sapte violatori din Vaslui

Toti cei sapte violatori de la Vaslui au declarat, imediat dupa ce au fost reclamati la Politie, ca au intretinut raporturi sexuale cu tanara de 18 ani, dar si-au negat propriile afirmatii in timpul.

Ce risca magistratii care i-au lasat liberi pe cei sapte violatori din Vaslui. Exlcuderea din sistem, cea mai dura, dar si cea mai rara pedeapsa

Magistratii implicati in cazul eliberarii violatorilor de la Vaslui pot primi o pedeapsa maxima ce consta in excluderea din magistratura, daca vor fi gasiti vinovati de inspectorii judiciari. Astfel de cazuri sunt, insa, foarte rare.

Un avion de transport militar s-a prabusit in Columbia. Toti cei 11 militari de la bord au murit

Un avion de transport militar s-a prabusit in Columbia, toti cei 11 militari de la bord pierzandu-si viata, informeaza Reuters, citat de Agerpres. Conform unui comunicat al armatei columbiene, avionul CN235.

Sapte migranti din Sri Lanka si Afganistan au fost prinsi in Delta Dunarii

Sapte migranti din Afganistan si Sri Lanka, cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, alaturi de calauza lor, au fost prinsi de politistii de frontiera din Tulcea in Delta Dunarii. Cei opt au trecut.

Sapte migranti din Afganistan si Sri Lanka, prinsi in Delta Dunarii

Sapte migranti din Sri Lanka si Afganistan si calauza lor, un cetatean ucrainean, au fost prinsi de politistii de frontiera din Tulcea in Delta Dunarii, dupa ce au trecut fluviul cu o ambarcatiune, in dreptul localitatii Pardina, intentionand sa ajunga.

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv: Decizia poate fi contestata

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

Cei trei apropiati ai violatorilor din Vaslui, care au aprins scanteia revoltei nationale: infractorul cu sex-surpriza, mama-instigatoare si sateanca-avocat

Mesajele unui tanar din localitatea Valeni, prieten al violatorilor, sunt cele care au indignat cel mai mult opinia publica si a dus la aparitia unei adevarate miscari impotriva agresorilor. O alta instigatoare a fost si mama unuia dintre violatori, precum si o adolescenta din Valeni.

Cei 7 magnifici din Valea Rea

Povestea este deja mult prea mediatizata. 7 tineri din satul Valeni sau Valea Rea, aceasta fiind veche denumire a localitatii) sunt acuzati ca au violat cu bestialitate o fata dintr-un sat vecin. Justitia a decis cercetarea acestora in stare de libertate sub control judiciar. Punerea in libertate a suspectilor a starnit un mare val de indignare publica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )