Libnet.ro
UNICEF

18:00

Toxiinfectie alimentara la o pensiune din statiunea Paltinis. Noua turisti au fost dusi la Spitalul Judetean din Sibiu

Adevărul Adevărul,
Toxiinfectie alimentara la o pensiune din statiunea Paltinis. Noua turisti au fost dusi la Spitalul Judetean din Sibiu

Noua turisti cazati la o pensiune din statiunea Paltinis au ajuns sambata la Urgente, la Spitalul Judetean din Sibiu. Printre ei se numara si doi copii. continuă pe Adevărul

Toxiinfectie alimentara la o pensiune din statiunea Paltinis. Doisprezece turisti au fost dusi la Spitalul Judetean din Sibiu

Doisprezece turisti cazati la o pensiune din statiunea Paltinis au ajuns sambata la Urgente, la Spitalul Judetean din Sibiu. Printre ei se numara si doi copii.

Turisti cu toxiinfectie alimentara, la o pensiune din Paltinis

Zece adulti si doi copii care au mancat, sambata, la o pensiune din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, au ajuns la spital cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare, starea lor fiind stabila, iar autoritatile au declansat o ancheta in acest caz .

Zece adulti si doi copii, care au mancat la o pensiune din Paltinis, au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara: Turistii se afla in stare stabila

Zece adulti si doi copii au ajuns sambata la spital cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare, dupa ce au mancat la o pensiune din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, informeaza Mediafax. Patru echipaje.

Au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la o pensiune din Paltinis

Zece adulti si doi copii care au mancat, sambata, la o pensiune din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, au ajuns la spital cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare, starea lor fiind stabila, iar.

Prahova: Un cetatean din Kuweit, cazat la o pensiune din statiunea Cheia, a disparut. Barbatul de 79 de ani nu a mai fost vazut de miercuri (VIDEO)

Disparitie misterioasa in Prahova. Oamenii legii cauta fara incetare in zona statiunii Cheia un cetatean din Kuweit. Barbatul de 79 de ani ar fi plecat miercuri dupa amiaza intr-o plimbare in jurul.

Toxiinfectie alimentara intr-o tabara de copii din Baile Herculane

15 copii, cazati intr-o tabara la Baile Herculane, au ajuns vineri la sectia de infectioase a Spitalului Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin cu simptome specifice de toxiinfectie alimentara.

15 copii aflati in tabara la Baile Herculane au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Cincisprezece copii aflati intr-o tabara la Baile Herculane au ajuns, vineri, la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, cu simptome de toxiinfectie alimentara, medicii nereusind sa stabileasca.

Prahova: 25 de sportivi, cazati la un compex turistic din Breaza, au ajuns de urgenta la spital cu toxiinfectie alimentara (VIDEO)

25 de sportivi din judetul Constanta, care erau cazati la un compex turistic din Breaza, au ajuns de urgenta la spital cu toxiinfectie alimentara. Tinerii au fost dusi cu ambulanta la Spitalul Municipal din.

15 sportivi au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

16 sportivi minori din judetul Constanta, care erau cazati la un complex turistic din Breaza, au ajuns de urgenta la Spitalul Municipal din Campina cu toxiinfectie alimentara. Dupa ce au mancat la restaurantul.

Un barbat si-a curatat autovehiculul intr-un rau din statiunea Cheia: Vrei 10 lei sa iti speli masina? (FOTO)

Un turist aflat in statiunea Cheia a intrat cu masina in rau pentru a o spala. Imediat si-a atras antipatia celorlalti turisti din zona, fiind apostrofat, mai ales ca acestia motivau ca folosesc apa pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )