Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traditii si obiceiuri de Sfanta Maria Mica. Ziua in care sunt ascultate rugaciunile femeilor care vor sa aiba copii

Antena3 Antena3,
Traditii si obiceiuri de Sfanta Maria Mica. Ziua in care sunt ascultate rugaciunile femeilor care vor sa aiba copii

Sfanta Maria Mica. Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, sarbatorita in 8 septembrie, este prima mare sarbatoare din Anul Nou Bisericesc si marcheaza hotarul dintre vara si toamna, in. continuă pe Antena3

Sfanta Maria Mica 2015. Crestinii sarbatoresc Nasterea Maicii Domnului pe 8 septembrie

Sfanta Maria Mica 2015. in fiecare an, pe 8 septembrie, crestinii sarbatoresc Nasterea Maicii Domnului sau, cum mai este cunoscuta in popor, Sfanta Maria Mica. Traditia spune ca rugaciunile adresate Sfintei Maria de catre cele care isi doresc un copil sunt mai ascultate ca oricand.

Sfanta Maria Mica. Bisericile si manastirile cu hramul Nasterii Maicii Domnului

Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, sarbatorita in 8 septembrie, este prima mare sarbatoare din Anul Nou Bisericesc si marcheaza hotarul dintre vara si toamna, scrie Mediafax. Multe biserici.

Procesiune religoasa pentru Sfanta Maria, Ocrotitoarea Brasovului

Procesiunea, devenita deja traditie este dedicata Nasterii Maicii Domnului. in proceiune va fi purtata si Crucea lui Arsenie Boca descoperita acum cateva zile, dar si o icoasa care a fost pictata la Meteora.

Sorin Oprescu, retinut. Care sunt acuzatiile oficiale

In ordonanta procurorilor se arata ca, in cauza, exista date si indicii din care rezulta suspiciunea rezonabila care contureaza urmatoarea stare de fapt:in perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la.

Toti romanii trebuie sa stie aceste lucruri! Care sunt drepturile pacientului si ce poate face daca a fost nedreptatit intr-un spital

Cristian Busoi, deputat in Parlamentul European si initiator al campaniei Drepturile pacientilor, a venit la Neatza si a vorbit despre modul in care trebuie sa procedeze persoanele care s-au .

Care sunt cele mai scumpe echipe de fotbal din lume

Cand vine vorba de fotbal, numele Real Madrid, Barcelona si Bayern Munich nu mai au nevoie de prezentare. De altfel, acestea sunt si cele mai scumpe echipe din lume, conform unui clasament realizat de.

Care sunt temele pe care presedintele Iohannis le va prezenta in fata Parlamentului

Votul prin corespondenta, dar si un cod al incompatibilitatilor ar urma sa se numere printre temele mesajului pe care presedintele Klaus Iohannis doreste sa-l adreseze Parlamentului in data de 16 septembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )