Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic pe A2, blocat in urma unui accident; o autoplatforma a luat foc

Antena3 Antena3,
Trafic pe A2, blocat in urma unui accident; o autoplatforma a luat foc

Centrul Infotrafic informeaza ca circulatia pe A2 Bucuresti - Constanta este oprita pe sensul catre Capitala, la kilometrul 88, din cauza unui accident rutier. Potrivit sursei citate, o autoplatforma care. continuă pe Antena3

Traficul pe A2, blocat in urma unui accident; o autoplatforma a luat foc

Centrul Infotrafic informeaza ca circulatia pe A2 Bucuresti - Constanta este oprita pe sensul catre Capitala, la kilometrul 88, din cauza unui accident rutier.

UPDATE Traficul rutier spre Capitala, pe autostrada A2, blocat din cauza unei autoplatforme care a luat foc, a fost reluat

Traficul rutier pe sensul spre Capitala al autostrazii A2, blocat din cauza unei autoplatforme care transporta un autoturism si care a luat foc, a fost reluat vineri seara, anunta News. ro. Autoplatforma a luat foc dupa ce a intrat in balans si s-a rasturnat din cauza vitezei.

Un tanar de 16 ani, transportat de urgenta la Chisinau cu un elicopter SMURD. Acesta se afla in coma in urma unui accident rutier VIDEO

Un tanar de 16 ani a fost transportat in dupa-amiaza zilei de joi, 17 august, cu un echipaj aero medical SMURD Iasi de la Edinet la Chisinau. Baiatul a fost implicat intr-un accident rutier, iar medicii au luat decizia ca el sa fie adus de urgenta la Institutul Mamei si Copilului din Chisinau pentru ingrijirile medicale necesare.

Trump isi dizolva doua dintre consiliile economice, in urma unui val de demisii ale unor CEO

Donald Trump a anuntat miercuri, intr-un mesaj pe Twitter, ca dizolva doua dintre instantele care-l consiliaza in domeniul politicilor economice, in urma unui val de demisii ale membrilor acestora - CEO americani, relateaza AFP si Reuters.

Trafic blocat pe Austostrada Soarelui: o autoplatforma s-a rasturnat si a luat foc

Traficul pe Autostrada Soarelui este blocat pe sensul de mers spre Bucuresti, in urma unui accident petrecut la kilometrul 88.

Traficul a fost blocat pe Austostrada Soarelui dupa ce o autoplatforma s-a rasturnat si a luat foc

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost blocat timp de doua ore pe sensul de mers spre Bucuresti, in urma unui accident petrecut la kilometrul 88.

Trafic de cosmar pe Autostrada Soarelui, la km 88. O autoplatforma s-a rasturnat din cauza vitezei si a luat foc

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui Bucuresti Constanta a fost blocat vineri seara din cauza unui accident produs la kilometrul 88. O persoana a fost ranita usor, conform ISU Calarasi.

Trafic blocat pe Austostrada Soarelui: o platforma s-a rasturnat si a luat foc

Traficul pe Autostrada Soarelui este blocat pe sensul de mers spre Bucuresti, in urma unui accident petrecut la kilometrul 88.

Accident cu patru victime pe DN 13 Drumul Mortii

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident produs astazi pe DN 13 la intrarea in Maierus, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit.

Accident cu patru victime pe DN 13 Drumul Mortii. O femeie are mana amputata partial

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident produs astazi pe DN 13 la intrarea in Maierus, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )