Libnet.ro
UNICEF

05:00

Trafic blocat pe DN6 din cauza unui protest

Antena3 Antena3,
Trafic blocat pe DN6 din cauza unui protest

In judetul Mehedinti, din cauza unui protest, traficul rutier de pe bd. Nicolae Iorga DN6) din Drobeta Turnu Severin a fost deviat prin localitatile Simian - Cerneti - centura ocolitoare a municipiului. continuă pe Antena3

Vaslui: Un incendiu a izbucnit sambata la mall-ul din oras, din cauza unui scurtcircuit la un frigider

Un incendiu a izbucnit sambata dimineata la cel mai mare mall din Vaslui. Flacarile au cuprins o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Din fericire, nicio persoana nu a.

Un motociclist a murit in aceasta dimineata din cauza unui accident produs la Sangera

Un tanar de 26 de ani si-a pierdut viata dupa ce motocicleta cu care se deplasa s-a izbit violent intr-un automobil. Accidentul a avut loc la intrarea in Sangera din municipiul Chisinau, transmite IPN.

Brasov: Doua persoane au murit in urma unui accident rutier produs pe DN1, din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

Un accident rutier grav s-a produs luni pe DN 1, in judetul Brasov, informeaza B1 TV. Doua persoane si-au pierdut viata in urma coliziunii dintre un autoturism si un autobuz. Accidentul s-a produs din cauza.

Ti-ar putea fi refuzat un imprumut bancar din cauza prietenilor de pe Facebook?

In august, Facebook a prezentat un patent prin care poate analiza lista de prieteni a unui utilizator, pentru a stabili daca i se va permite sa faca anumite lucruri. De exemplu, atunci cand un individ aplica pentru un imprumut, banca poate examina creditele membrilor retelei sociale cu care este conectat respectivul. Daca ratingul mediu al [] Ti-ar putea fi refuzat un imprumut bancar din cauza prietenilor de pe Facebook? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Popularitatea Angelei Merkel, in scadere din cauza gestionarii crizei imigrantilor

Guvernul Germaniei a aprobat, marti, un set de masuri pentru ajutarea comunitatilor locale sa faca fata valului de refugiati, in contextul in care popularitatea cancelarului Angela Merkel este in scadere puternica din cauza abordarii in criza.

Statistica ingrijoratoare: Milioane de oameni mor anual in lume din cauza unor forme de cancer vindecabile

Milioane de persoane mor anual in lume din cauza unor forme de cancer vindecabile, fiindca nu au acces la operatii chirurgicale si la radioterapia indispensabila, arata datele publicate in revista britanica .

Ti-ar putea fi refuzat un imprumut bancar din cauza prietenilor de pe Facebook?

In august, Facebook a prezentat un patent prin care poate analiza lista de prieteni a unui utilizator, pentru a stabili daca i se va permite sa faca anumite lucruri. De exemplu, atunci cand un individ aplica pentru un imprumut, banca poate examina creditele membrilor retelei sociale cu care este conectat respectivul. Daca ratingul mediu al acestor membri depaseste scorul minim, atunci cererea va fi procesata in continuare. Altminteri, va fi respinsa, scrie intr-unul dintre paragrafe, potrivit Playtech.

Porturile din Constanta, inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, care sufla la rafala cu viteze ce pot atinge 70 de kilometri la ora.

Porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, care sufla la rafala cu viteze ce pot atinge 70 de kilometri la ora, informeaza Mediafax. Potrivit.

Eugenie Bouchard, o noua retragere din cauza unei accidentari

Jucatoarea de tenis din Canada Eugenie Bouchard nu isi revine dupa lovitura la cap suferita in urma cu mai bine de trei saptamani, in timp ce evolua la turneul de la US Open, scrie ziare. com. Astfel, canadianca in varsta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )