Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedia din Letonia: 49 de morti dupa ce acoperisul unui centru comercial s-a prabusit

Hotnews Hotnews,
 Tragedia din Letonia: 49 de morti dupa ce acoperisul unui centru comercial s-a prabusit

Un bilant provizoriu al tragediei din Letonia, unde acoperisului unui centru comercial din orasul Riga s-a prabusit joi seara, arata ca 49 de persoane si-au pierdut viata iar 30 de persoane se afla, probabil, in continuare sub daramaturi, a anubtat vineri seara primarul localitatii, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Letonia: Cel putin doi morti dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 12 au fost ranite dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, la periferia orasului Riga, din Letonia. Acoperisul a cazut pe o suprafata de 500 de metri.

Letonia: Cel putin 4 morti dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial

Cel putin patru persoane au murit, iar alte 12 au fost ranite dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, la periferia orasului Riga, din Letonia. Acoperisul a cazut pe o suprafata de 500 de metri.

Catastrofa in capitala Estoniei. Acoperisul unui mall s-a prabusit peste clienti. Cel putin 8 oameni au murit, iar zeci sunt raniti

Cel putin opt oameni au murit in capitala Letoniei, Riga, dupa ce acoperisul unui supermarket s-a prabusit, chiar la o ora de varf. Zeci de supravietuitori ar putea fi blocati sub daramaturi. Echipele de.

Franta: 6 morti dupa ce un avion de turism s-a prabusit in centrul tarii

Sase persoane au murit, marti dimineata, dupa prabusirea unui avion de turism in centrul Frantei, relateaza AFP. Un avion de tip TBM-700, inmatriculat in Statele Unite, s-a prabusit pe un camp, in zona.

Sase persoane au murit dupa prabusirea unui avion turistic in Franta

Sase persoane au murit, marti dimineata, dupa prabusirea unui avion de turism in centrul Frantei, anunta autoritatile din regiunea Auxerre, citate de AFP. Un avion de tip TBM-700,.

Cel putin patru morti dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, in Letonia

Cel putin patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite dupa prabusirea acoperisului unui centru comercial, la periferia orasului Riga, anunta autoritatile letone.

Letonia a decretat trei zile de doliu national dupa tragedia din Riga

Letonia a decretat, incepand de sambata, trei zile de doliu national dupa tragedia petrecuta in centrul comercial Maxima din capitala tarii, Riga, a anuntat Serviciul de Presa al republicii baltice. Tragedia .

Bilantul victimelor in cazul prabusirii supermarketului din Letonia a crescut: cel putin 35 de morti si 38 de raniti

Cel putin 33 de oameni au murit , inclusiv trei pompieri, dupa ce o portiune a acoperisului unui supermarket din capitala Letoniei s-a prabusit joi in timpul orei de varf, potrivit ultimelor cifre transmise de echipele de salvare.

Riga: 18 morti intr-un supermarket. S-a prabusit tavanul peste ei.

Cel putin 18 oameni din Riga au murit, joi seara, dupa ce acoperisul unui supermarket s-a prabusit peste ei, a anuntat ministrul de interene leton, conform Mediafax. Ultima informatie este ca, din pacate, 18 persoane au fost ucise, a declarat Rihards Koslovskis pentru postul de televiziune LNT TV. Printre victime, se numara trei pompieri, mentioneaza Associated Press, care precizeaza ca in total au fost ranite 36 de persoane si acelasi numar de oameni au fost scosi de sub .

Primari din Arad, cercetati penal dupa ce au primit fonduri de la Cabinetul Ungureanu.

40 de dosare de cercetare penala au fost deschise in Arad, in urma verificarilor facute de Curtea de Conturi, in care sunt vizati primari si functionari, dupa ce Guvernul Ungureanu a alocat fonduri unor edili pentru datorii, in 2012, transmite Mediafax. Sumele au fost cerute inapoi, ulterior, de Guvernul USL, conform PDL Arad. Acum, primarii sunt acuzati de deturnare de fonduri si de abuz in serviciu contra intereselor publice ) Este inadmisibil ca mai multi primari sa fie convocati .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )