Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tragedia de la Matei Bals. A murit inca un pacient, al noualea, in urma incendiului de vineri

Antena3 Antena3,
Tragedia de la Matei Bals. A murit inca un pacient, al noualea, in urma incendiului de vineri

Bilantul in urma incendiului de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals a ajuns la noua victime. continuă pe Antena3

inca un pacient transferat in urma incendiului de la Matei Bals a murit. Bilantul urca la 10 morti

Inca un pacient transferat in urma incendiului de la Matei Bals a murit marti: este vorba despre un barbat in varsta de 80 de ani, transferat la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. Barbatul fusese diagnosticat cu o forma severa SARS Cov-2, prezenta multiple comorbiditati si era internat in sectia de Terapie Intensiva a unitatii medicale, intubat.

Asociatia pentru Securitatea la Incendiu a Constructiilor, despre tragedia de la Matei Bals: Aceste cladiri reprezinta un risc major asupra fiecarui cadru medical sau pacient

Asociatia pentru Securitatea la Incendiu a Constructiilor isi exprima regretul pentru evenimentele intamplate la institutul Matei Bals din Bucuresti si unde pacienti romani au sfarsit dramatic intr-un incendiu. se arata intr-un comunicat transmis duminica.

PSD pune tunurile pe Gorghiu, in urma unei declaratii privind tragedia de la Matei Bals: Festivalul idiotenilor. Ce declaratie neinspirata a facut senatoarea PNL

Mai multi lideri PSD o critica pe Alina Gorghiu dupa ce aceasta a publicat un mesaj in care afirma ca pandemia si incendiul de la Matei Bals au reusit sa uneasca si mai mult echipa aflata acum la guvernare.

VIDEO Protest AUR, dupa incendiul de la Matei Bals. De la Ministerul Sanatatii, in mars spre locul tragediei

Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) a organizat sambata, un protest la sediul Ministerului Sanatatii, in urma incendiului de la Institutul Matei Bals.

inca un pacient transferat in urma incendiului de la Matei Bals a murit. Bilantul total al deceselor ajunge la 9

Inca un pacient a murit in urma incendiului de la Matei Bals, de vineri dimineata. Este vorba despre o femeie in varsta de 70 de ani, care fusese transferata la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala. Femeia er.

A murit inca un pacient care era internat la Institutul Matei Bals in pavilionul afectat de incendiu

Un alt pacient care era internat la Institutul Matei Bals in pavilionul afectat vineri de incendiu a murit, a informat, astazi, Ministerul Sanatatii.

Termoenergetica, dupa tragedia de la Bals: Exista un act care obliga spitalele sa asigure confortul termic din resurse proprii

Tragedia de la Matei Bals, in urma careia au murit 10 pacienti, a generat o serie de reprosuri la adresa autoritatilor printre care si Termoenergetica- principalul furnizor de apa calda si incalzire in sistem centralizat, acuzat pentru frigul din saloane.

Sapte morti in incendiul de la Institutul Matei Bals. Un alt pacient a murit la doua zile dupa tragedie

Un alt pacient ranit in incendiul de la Institutul Matei Bals a murit, astazi, la doua zile de la tragedie. Pacientul, bolnav de COVID-19, a fost transferat dupa incendiu la un alt spital, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Un barbat ranit in incendiul de la Institutul Matei Bals a murit. Bilantul tragediei a ajuns la sase morti

Un alt pacient grav ranit in incendiul de la Institutul Matei Bals a murit, in aceasta dimineata, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, acolo unde fusese transferat dupa incendiu.

Raed Arafat, dezvaluire socanta dupa tragedia de la Matei Bals: Sistemul a functionat foarte bine

Seful DSU a vorbit duminica seara despre efectele devastatoare de la Institutul Matei Bals, dar si despre tragedia mult mai mare care s-ar fi putut petrece. Raed Arafat a felicitat autoritatile pentru promptitudinea cu care au intervenit, declarand faptul ca au fost salvate 90 de persoane. Raed Arafat se declara multumit de rezultate in ciuda .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )