Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie intr-un centru comercial din China. O femeie a fost strivita de scarile rulante

Antena3 Antena3,
Tragedie intr-un centru comercial din China. O femeie a fost strivita de scarile rulante

O mama a fost strivita de un sistem de scari rulante care s-a prabusit chiar sub ea. Drama a avut loc in China, intr-un centru comercial. Femeia a reusit sa isi salveze fiul cu cateva secunde. continuă pe Antena3

O femeie a fost inghitita de o scara rulanta intr-un mall din China (VIDEO)

Un incident infiorator s-a petrecut intr-un mall din China. O femeie si un copil au fost prinsi in mecanismul scarii rulante. Momentul a fost suprins de camerele de luat vederi din mall. in imagini se poate.

Cadere economica spectaculoasa: Bursa din China s-a prabusit cu 8,5% intr-o singura zi

Bursa din China s-a prabusit cu 8,5% intr-o singura zi, aceasta fiind cea mai grava pierdere inregistrata din ultimii opt ani, potrivit Digi 24. Autoritatile nu au oferit informatii privind suma.

Cinci telefoane bune din China care costa mult mai putin decat varfurile de gama

Dupa festivalul lansarilor din primavara, ne asteapta o toamna plina, Apple avand de aratat noile telefoane. Pana atunci insa daca vrei un telefon nou, dar nu vrei sa dai pe el mai mult decat ti se pare ca face, exista alternative din China catre care sa te orientezi. in afara de Apple, ceilalti producatori de [] Cinci telefoane bune din China care costa mult mai putin decat varfurile de gama Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bursa din China, la un pas de colaps. 500 de miliarde de dolari au disparut in cateva ore

Actiunile din China sunt in scadere puternica luni, indicele bursei din Shanghai fiind in declin cu 8,5%, pe fondul temerilor investitorilor ca autoritatile de la Beijing reduc interventiile de sustinere a.

Un sofer a fortat un baraj al politiei pentru a patrunde cu masina intr-o zona restrictionata din Paris. Barbatul este dat in urmarire (VIDEO)

Un sofer francez a fortat, duminica, un baraj al politiei instalat in centrul Parisului, incercand sa patrunda cu masina in Piata Concorde, desi circulatia este restrictionata din cauza ultimei etape a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )