Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie intr-un spital din Statele Unite! Peste 3.000 de pacienti au fost expusi la virusul HIV

Antena3 Antena3,
Tragedie intr-un spital din Statele Unite! Peste 3.000 de pacienti au fost expusi la virusul HIV

Departamentul de Sanatate din New Jersey a declaratca peste 3,000 de pacienti aflati la un centru de interventie chirurgicala au fost expusi la virusiul HIV, hepatitaB si. continuă pe Antena3

Bursa din Tokyo, n scadere de peste 5%

Nervozitatea de pe Wall Street a cuprins marti si Bursa din Tokyo, care a pierdut peste 5% la inchidere, dupa un week-end prelungit, investitorii fiind ingrijorati de multiplele incertitudini politice si economice din Statele Unite, scrie AFP.

Statele Unite se pregatesc pentru un lung shutdown

Statele Unite se pregatesc sa infrunte o lunga perioada de inchidere a administratiilor federale, dupa esecul negocierilor din Congres legate de finantarea zidului de la granita mexicana dorit de Donald Trump, un shutdown care ar putea dura pana in ianuarie, scrie AFP.

Statele Unite extind finantarea destinata marinei ucrainene dupa atacul Rusiei

Statele Unite vor oferi Ucrainei o finantare militara suplimentara de 10 milioane dolari pentru a-si consolida marina dupa ce Rusia a capturat trei nave ucrainene pe mare luna trecuta, intr-o escaladare periculoasa, a anuntat vineri.

VIDEO James Rodriguez, Mos Craciun pentru copiii internati ntr-un spital din Bogota

Internationalul columbian al echipei Bayern Munchen, James Rodriguez, deghizat in Mos Craciun, le-a impartit cadouri copiilor internati intr-un spital din Bogota specializat in oncologie si neurologie pediatrica, potrivit News. ro.

El Pais: Statele Unite avertizeaza cu privire la riscul de atentate n Barcelona de Craciun

Departamentul de Stat al Statelor Unite a emis o avertizare de posibile acte teroriste catre cetatenii americani. Pe contul sau oficial de Twitter, se solicita ca masurile de precautie sa fie intarite in Barcelona in timpul sarbatorilor de Craciun si de Anul Nou, in special in La Rambla, anunta El Pais.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )