Libnet.ro
UNICEF

07:00

TRAGEDIE in Namibia: 33 de persoane au murit dupa prabusirea unui avion.

România Liberă România Liberă,
TRAGEDIE in Namibia: 33 de persoane au murit dupa prabusirea unui avion.

Un avion al companiei nationale din Mozambic s-a prabusit in nord-estul Namibiei, accidentul soldandu-se cu moartea celor 33 de persoane aflate la bord, informeaza Mediafax. Echipele trimise la locul accidentului au gasit resturile avionului. Nu exista supravietuitori. Avionul a ars in totalitate, a declarat Willie Bampton, coordonatorul politiei din regiunea Kavango. Cursa aeriana TM 470 delocase vineri din Maputo cu destinatia Luanda, avand la bord 27 de pasageri: zece din Mozambic, noua . continuă pe România Liberă

Namibia: Peste 30 de persoane au murit dupa prabusirea unui avion de pasageri

Un avion al companiei nationale din Mozambic, LAM, care zbura spre Angola s-a prabusit in nord-estul Namibiei, accidentul soldandu-se cu moartea celor 33 de persoane aflate la bord, anunta autoritatile locale.

Cel putin patru morti dupa prabusirea unui avion in statul american Alaska

Cel putin patru oameni au murit, iar alti sase au fost grav raniti dupa prabusirea unui avion de dimensiuni medii in statul american Alaska. Avionul de tip Cessna 208 s-a prabusit vineri seara, la sase.

Cel putin patru morti dupa prabusirea unui avion in statul american Alaska

Cel putin patru oameni au ranit, iar alti sase au fost grav raniti dupa prabusirea unui avion de dimensiuni medii in statul american Alaska, anunta autoritatile americane, citate de site-ul ziarului USA Today.

Treizeci si trei de persoane au murit dupa ce un avion s-a prabusit in Namibia

Un avion al companiei nationale din Mozambic, LAM, care zbura spre Angola s-a prabusit in nord-estul Namibiei. 33 de persoane aflat la bord au murit in accident, informeaza autoritatile, citate de AFP. Echipele.

Premierul Letoniei si-a dat demisia dupa prabusirea mall-ului din Riga: imi asum responsabilitatea politica pentru tragedie

Premierul Letoniei si-a anuntat demisia dupa prabusirea centrului comercial din Riga, incident care a provocat moartea a peste 50 de persoane saptamana trecuta. imi anunt demisia din postul de prim-ministru.

Tragedie pe apa. 30 de oameni au murit, dupa ce nava in care se aflau a naufragiat

Tragedie in apropiere de arhipelagul Bahamas! 30 de haitieni si-au pierdut viata dupa ce nava pe care se aflau a naufragiat pe motiv ca era supraaglomerata. Alti 110 de pasageri au fost salvati dupa ce au.

Trei persoane au murit in urma unui accident produs pe stadionul care va gazdui meciul de deschidere al Cupei Mondiale

Cel putin trei persoane au murit, dupa ce o macara s-a prabusit, miercuri, pe stadionul din Sao Paolo care va gazdui meciul de deschidere al Cupei Mondiale de anul viitor, care va avea loc in Brazilia. Un purtator.

Bucuresti: O femeie a murit dupa ce a cazut intre scarile unui bloc din Pantelimon

O femeie de 39 de ani a decedat in Bucuresti, sambata, dupa ce a cazut intre scarile interioare ale unui bloc din cartierul Pantelimon. Incidentul a fost semnalat printr-un apel facut la 112 in jurul orei.

O femeie a murit dupa ce a cazut intre scarile unui bloc din cartierul Pantelimon

O femeie de 39 de ani a decedat in Bucuresti, sambata, dupa ce a cazut intre scarile interioare ale unui bloc din cartierul Pantelimon, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Politia Capitalei.

Gorj: Un barbat a murit dupa ce locuinta sa a luat foc

Un barbat de 53 de ani a murit dupa ce locuinta sa din Lelesti, judetul Gorj, a fost cuprinsa de flacari. Din primele informatii se pare ca acesta ar fi incercat sa aprinda focul in soba cu motorina si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )