Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bucuresti: O femeie a murit dupa ce a cazut intre scarile unui bloc din Pantelimon

B1 B1,
Bucuresti: O femeie a murit dupa ce a cazut intre scarile unui bloc din Pantelimon

O femeie de 39 de ani a decedat in Bucuresti, sambata, dupa ce a cazut intre scarile interioare ale unui bloc din cartierul Pantelimon. Incidentul a fost semnalat printr-un apel facut la 112 in jurul orei. continuă pe B1

O femeie a murit dupa ce a cazut intre scarile unui bloc din cartierul bucurestean Pantelimon

O femeie de 39 de ani a decedat in Bucuresti, sambata, dupa ce a cazut intre scarile interioare ale unui bloc din cartierul Pantelimon, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Politia Capitalei.

O femeie a murit dupa ce a cazut intre scarile unui bloc din cartierul Pantelimon

O femeie de 39 de ani a decedat in Bucuresti, sambata, dupa ce a cazut intre scarile interioare ale unui bloc din cartierul Pantelimon, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Politia Capitalei.

Tragedie in cartierul Pantelimon din Bucuresti. O femeie a murit

O femeie de 39 de ani a murit, sambata, dupa ce a cazut intre scarile interioare ale unui bloc din cartierul Pantelimon din Bucuresti, informeaza Mediafax. Incidentul a fost semnalat printr-un apel facut la.

Gorj: Un barbat a murit dupa ce locuinta sa a luat foc

Un barbat de 53 de ani a murit dupa ce locuinta sa din Lelesti, judetul Gorj, a fost cuprinsa de flacari. Din primele informatii se pare ca acesta ar fi incercat sa aprinda focul in soba cu motorina si.

30 de migranti din Haiti au MURIT, dupa ce barca lor s-a rasturnat in arhipelagul Bahamas.

Treizeci de migranti haitieni au murit, iar alti 110 au fost salvati dupa ce barca lor s-a rasturnat in largul coastelor Staniel Cay, in arhipelagul Bahamas, a anuntat marti paza de coasta americana, conform Mediafax. Alertati de Bahamas, paza de coasta americana a trimis un elicopter care a reusit sa salveze 13 persoane si a desfasurat un colac de salvare. Alte doua aparate au lansat provizii si barci de salvare, a transmis paza de coasta. Toti migrantii care au reusit sa se agate de coca .

Treizeci si trei de persoane au murit dupa ce un avion s-a prabusit in Namibia

Un avion al companiei nationale din Mozambic, LAM, care zbura spre Angola s-a prabusit in nord-estul Namibiei. 33 de persoane aflat la bord au murit in accident, informeaza autoritatile, citate de AFP. Echipele.

Cluj: Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un sofer baut, intr-o parcare

Un barbat de 49 de ani a murit, sambata dimineata, dupa ce a fost lovit de un autoturism condus de un sofer baut. Accidentul s-a petrecut sambata, in jurul orei 7. 00, intr-o parcare pentru TIR-uri de la.

Tragedie pe apa. 30 de oameni au murit, dupa ce nava in care se aflau a naufragiat

Tragedie in apropiere de arhipelagul Bahamas! 30 de haitieni si-au pierdut viata dupa ce nava pe care se aflau a naufragiat pe motiv ca era supraaglomerata. Alti 110 de pasageri au fost salvati dupa ce au.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )