Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tragedie pe apa. 30 de oameni au murit, dupa ce nava in care se aflau a naufragiat

Antena3 Antena3,
Tragedie pe apa. 30 de oameni au murit, dupa ce nava in care se aflau a naufragiat

Tragedie in apropiere de arhipelagul Bahamas! 30 de haitieni si-au pierdut viata dupa ce nava pe care se aflau a naufragiat pe motiv ca era supraaglomerata. Alti 110 de pasageri au fost salvati dupa ce au. continuă pe Antena3

O fetita romanca a murit dupa ce a cazut de la etaj, la Milano.

O fetita romanca, in varsta de trei ani, a murit dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei cladiri de la periferia orasului italian Milano, transmite Mediafax. Se pare ca fetita a urcat pe balustrada balconului pentru a vedea ce facea tatal ei in fata imobilului. Copilul a cazut pe beton, de la inaltimea de aproximativ opt metri. Fetita a fost transportata imediat cu elicopterul la spital, dar a decedat dupa aproximativ zece ore in care s-a aflat in coma. Parintii copilului, amandoi .

Milano: O fetita romanca a murit dupa ce a cazut de la balcon

O fetita romanca de trei ani a murit dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei cladiri situate la periferia orasului Milano, relateaza Corriere della Sera, potrivit Mediafax. Se pare ca Alessia T. a.

30 de migranti din Haiti au MURIT, dupa ce barca lor s-a rasturnat in arhipelagul Bahamas.

Treizeci de migranti haitieni au murit, iar alti 110 au fost salvati dupa ce barca lor s-a rasturnat in largul coastelor Staniel Cay, in arhipelagul Bahamas, a anuntat marti paza de coasta americana, conform Mediafax. Alertati de Bahamas, paza de coasta americana a trimis un elicopter care a reusit sa salveze 13 persoane si a desfasurat un colac de salvare. Alte doua aparate au lansat provizii si barci de salvare, a transmis paza de coasta. Toti migrantii care au reusit sa se agate de coca .

Brazilia: Opt persoane au murit dupa ce un tren de marfa a deraiat langa Sao Paulo

Cel putin opt persoane au murit, marti, dupa ce un tren de marfa a deraiat la periferia orasului Sao Paulo, Brazilia, relateaza Reuters. Noua vagoane au sarit de pe sine, lovind mai multe case din.

Industria eoliana ar putea plati peste 30 milioane euro dupa introducerea impozitului de 1,5%

Impozitul pe proprietate pentru constructiile speciale exceptate pana in prezent, de 1,5% din valoarea constructiei, ar putea insemna costuri de pana la 40. 000 euro pe fiecare turbina eoliana, respectiv peste 30 milioane euro la nivelul industriei,.

Lamborghini Gallardo a ajuns la final de productie dupa un deceniu in care s-au construit peste 14.000 de exemplare

Ultimul exemplar al modelului Gallardo, un LP 570-4 Spyder rosu, a fost produs la uzina italiana a constructorului, la zece ani de la primul exemplar al acestui model care a devenit celebru pentru multe lucruri. Lamborghini a produs peste 30. 000 de masini de la infiintarea sa acum jumatate de secol, iar 14. 000 dintre acestea au fost Gallardo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )