Libnet.ro
UNICEF

11:00

30 de migranti din Haiti au MURIT, dupa ce barca lor s-a rasturnat in arhipelagul Bahamas.

România Liberă România Liberă,
30 de migranti din Haiti au MURIT, dupa ce barca lor s-a rasturnat in arhipelagul Bahamas.

Treizeci de migranti haitieni au murit, iar alti 110 au fost salvati dupa ce barca lor s-a rasturnat in largul coastelor Staniel Cay, in arhipelagul Bahamas, a anuntat marti paza de coasta americana, conform Mediafax. Alertati de Bahamas, paza de coasta americana a trimis un elicopter care a reusit sa salveze 13 persoane si a desfasurat un colac de salvare. Alte doua aparate au lansat provizii si barci de salvare, a transmis paza de coasta. Toti migrantii care au reusit sa se agate de coca . continuă pe România Liberă

Tragedie pe apa. 30 de oameni au murit, dupa ce nava in care se aflau a naufragiat

Tragedie in apropiere de arhipelagul Bahamas! 30 de haitieni si-au pierdut viata dupa ce nava pe care se aflau a naufragiat pe motiv ca era supraaglomerata. Alti 110 de pasageri au fost salvati dupa ce au.

Milano: O fetita romanca a murit dupa ce a cazut de la balcon

O fetita romanca de trei ani a murit dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei cladiri situate la periferia orasului Milano, relateaza Corriere della Sera, potrivit Mediafax. Se pare ca Alessia T. a.

O fetita romanca a murit dupa ce a cazut de la etaj, la Milano.

O fetita romanca, in varsta de trei ani, a murit dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unei cladiri de la periferia orasului italian Milano, transmite Mediafax. Se pare ca fetita a urcat pe balustrada balconului pentru a vedea ce facea tatal ei in fata imobilului. Copilul a cazut pe beton, de la inaltimea de aproximativ opt metri. Fetita a fost transportata imediat cu elicopterul la spital, dar a decedat dupa aproximativ zece ore in care s-a aflat in coma. Parintii copilului, amandoi .

Brazilia: Opt persoane au murit dupa ce un tren de marfa a deraiat langa Sao Paulo

Cel putin opt persoane au murit, marti, dupa ce un tren de marfa a deraiat la periferia orasului Sao Paulo, Brazilia, relateaza Reuters. Noua vagoane au sarit de pe sine, lovind mai multe case din.

Primarul din Miercurea Sibiului, dupa ce un TIR a intrat in doua case: Avem nevoie de autostrada

Primarul orasului Miercurea Sibiului, Ioan Troanca, a declarat luni pentru Agerpres dupa ce un TIR a intrat in cursul noptii in doua case, ca este nevoie urgenta ca traficul greu sa fie mutat de pe DN1 pe autostrada, ceea ce i-ar scapa pe sibienii din aceasta localitate de autotrenurile care le distrug locuintele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )