Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cluj: Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un sofer baut, intr-o parcare

B1 B1,
Cluj: Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un sofer baut, intr-o parcare

Un barbat de 49 de ani a murit, sambata dimineata, dupa ce a fost lovit de un autoturism condus de un sofer baut. Accidentul s-a petrecut sambata, in jurul orei 7. 00, intr-o parcare pentru TIR-uri de la. continuă pe B1

Un BMW condus de un sofer beat a spulberat un barbat care se afla intr-o parcare

Un barbat de 49 de ani a murit dupa ce a fost acrosat, in zona unei parcari de TIR-uri, de un autoturism BMW care circula pe DN1E60, dinspre Cluj-Napoca spre Gilau. Soferul avea o concentratie de 0,52 miligrame/litru de alcool in sange.

Gorj: Un barbat a murit dupa ce locuinta sa a luat foc

Un barbat de 53 de ani a murit dupa ce locuinta sa din Lelesti, judetul Gorj, a fost cuprinsa de flacari. Din primele informatii se pare ca acesta ar fi incercat sa aprinda focul in soba cu motorina si.

Accident grav in Arad. Un TIR a fost lovit in plin de un tren

Un TIR a fost lovit in plin de un tren si tarat mai bine de 300 de metri. Soferul tirului nu a oprit la trecerea de cale. Din fericire, barbatul care se afla la volan a scapat cu viata. Asta desi camionul pe ca.

Un barbat din Gorj a murit dupa ce locuinta sa a fost cuprinsa de un incendiu

Un barbat de 51 de ani, din localitatea Lelesti, judetul Gorj, a murit, sambata, dupa ce locuinta sa a fost cuprinsa de un incendiu, doua echipaje de pompieri deplasandu-se la fata locului pentru a stinge focul.

30 de migranti din Haiti au MURIT, dupa ce barca lor s-a rasturnat in arhipelagul Bahamas.

Treizeci de migranti haitieni au murit, iar alti 110 au fost salvati dupa ce barca lor s-a rasturnat in largul coastelor Staniel Cay, in arhipelagul Bahamas, a anuntat marti paza de coasta americana, conform Mediafax. Alertati de Bahamas, paza de coasta americana a trimis un elicopter care a reusit sa salveze 13 persoane si a desfasurat un colac de salvare. Alte doua aparate au lansat provizii si barci de salvare, a transmis paza de coasta. Toti migrantii care au reusit sa se agate de coca .

Bucuresti: O femeie a murit dupa ce a cazut intre scarile unui bloc din Pantelimon

O femeie de 39 de ani a decedat in Bucuresti, sambata, dupa ce a cazut intre scarile interioare ale unui bloc din cartierul Pantelimon. Incidentul a fost semnalat printr-un apel facut la 112 in jurul orei.

Tragedie pe apa. 30 de oameni au murit, dupa ce nava in care se aflau a naufragiat

Tragedie in apropiere de arhipelagul Bahamas! 30 de haitieni si-au pierdut viata dupa ce nava pe care se aflau a naufragiat pe motiv ca era supraaglomerata. Alti 110 de pasageri au fost salvati dupa ce au.

O femeie a murit dupa ce a cazut intre scarile unui bloc din cartierul bucurestean Pantelimon

O femeie de 39 de ani a decedat in Bucuresti, sambata, dupa ce a cazut intre scarile interioare ale unui bloc din cartierul Pantelimon, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Politia Capitalei.

Treizeci si trei de persoane au murit dupa ce un avion s-a prabusit in Namibia

Un avion al companiei nationale din Mozambic, LAM, care zbura spre Angola s-a prabusit in nord-estul Namibiei. 33 de persoane aflat la bord au murit in accident, informeaza autoritatile, citate de AFP. Echipele.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )