Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tragedie pe sosea: 6 morti intr-un accident in Satu Mare, produs din cauza vitezei excesive (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie pe sosea: 6 morti intr-un accident in Satu Mare, produs din cauza vitezei excesive (VIDEO)

Sase persoane au murit in aceasta dimineata in judetul Satu Mare, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, informeaza B1 TV. Soferul era un tanar in varsta de 26 de ani care circula. continuă pe B1

Salaj: Doi tineri fotbalisti si-au pierdut viata intr-un accident de circulatie, dupa ce soferul de 21 de ani a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un gard de beton

Doi tineri si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in localitatea Bobota, Salaj. Un sofer de 21 de ani din Simleul Silvaniei conducea un autoturism cu viteza excesiva, iar intr-o curba a pierdut.

Fetita de 12 ani, decedata intr-un accident intre Poiana Marului si Sinca Noua

Inca in accident grav a avut loc duminica, dupa amiaza, pe drumul judetean dintre Poiana Marului si Sinca Noua. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Brasov, cpt. Ciprian Sfreja, un autoturism a iesit in decor.

VIDEO Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident, in Buzau, din cauza exploziei unui cauciuc

Un accident rutier produs joi seara, intre Smeeni si Maxenu, pe DJ 203D, in care au fost implicate doua autovehicule, ar fi putut avea urmari tragice. Totul a pornit de la explozia unui cauciuc.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )