Libnet.ro
UNICEF

15:30

Traian Basescu, in 2011: Papici a practicat santajul

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, in 2011: Papici a practicat santajul

Presedintele Traian Basescu trece de la o stare la alta in ceea ce il priveste pe procurorul Lucian Papici. Dupa ce, in 2011, Traian Basescu il acuza pe Papici ca este santajist, astazi, presedintele sare. continuă pe Antena3

Alianta pentru o Romanie Curata: Dezbatere intre Traian Basescu si Alina Mungiu Pippidi, sambata

Presedintele Traian Basescu va participa, sambata, la o dezbatere cu presedintele Societatii Academice din Romania SAR), Alina Mungiu Pippidi, la Palatul Cotroceni, pe teme precum Rosia Montana, dezamagirea tinerilor din strada, referendumul pentru demiterea presedintelui, din vara anului trecut precum si anticoruptia, informeaza Mediafax.

Ora 11:00: Traian Basescu, invitat la emisiunea Evenimentul Zilei la B1 Tv

Presedintele Traian Basescu va participa joi, incepand cu ora 11:00, la emisiunea Evenimentul zilei, transmisa in direct de B1 Tv si Evz. ro. Seful statului va discuta cu jurnalistii EVZ Dan Andronic, Mircea Marian si Malin Bot despre cele mai fierbinti subiecte din actualitatea romaneasca. Urmareste LIVE TEXT pe Hotnews. ro cele mai importante declaratii ale sefului statului.

LIVE TEXT Crin Antonescu: E inacceptabil ce au facut Victor Ponta si Traian Basescu in cazul procurorului Papici / Am inca planuri de viitor si majore cu Ponta / Pactul de coabitare e ca o intelegere intre sefi de triburi dintr-o republica bananiera

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat vineri ca este inacceptabil modul in care seful Executivului a vorbit in numele procurorului general, a explicat de ce a fost schimbat Papici, cum era basist, cum a facut dosare politice si cum domniile lor - nu stiu exact cine - nu mai tin basisti in functie. Antonescu a calificat si telefonul dat de Traian Basescu procurorului general drept inacceptabil. Seful PNL a adaugat ca spera ca in cazul lui Victor Ponta a fost e greseala, anuntind ca am inca planuri de viitor si majore cu Ponta. Transmisie LIVE TEXT.

Traian Basescu, despre cazul Papici: Nitu, Cazanciuc si Ponta au compromis Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, la emisiunea Evenimentul Zilei, referitor la recentele schimbari la nivelul DNA, ca este o imixtiune a politicului, ca urmare a anuntului privind inceperea urmaririi penale in cazul lui Dan Voiculescu si finalizarea dosarului lui Liviu Dragnea.

Traian Basescu: Voi analiza denuntarea pactului de coabitare.

Independenta justitiei in Romania s-a prabusit cu binecuvantarea premierului Ponta, a declarat presedintele Traian Basescu, la emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata la postul B1TV Basescu despre inlaturarea procurorului Papici: Nitu, Ponta si Cazanciuc au compromis Romania Ma face sa denunt pactul de coabitare. In acest moment, ce au facut Nitu, Cazanciuc si Ponta a compromis Romania, a spus Traian Basescu, in cadrul emisiunii. Seful statului sustine ca se gandeste sa faca acest lucru .

Ce s-a intamplat cu Traian Basescu

Subiectul principal este si trebuie sa ramana pentru multa vreme de acum incolo abuzul comis de premierul Victor Ponta cu ajutorul subalternului sau de la Parchetul General, Tiberiu Nitu, impotriva justitiei independente. Executarea brutala a procurorului Lucian Papici a spulberat orice iluzie: guvernul Ponta este inamicul declarat al statului de drept. Nimic esential nu s-a schimbat dupa ororile din vara lui 2012. S-a temporizat procesul de restauratie in justitie, s-au pastrat o vreme niste aparente, dar asaltul s-a reluat in forta cand noua putere a dorit sa faca liniste. Avem de-a face cu un guvern, sa ne amintim, de extractie penala. A rezultat dupa revolutia borfasilor si se comporta ca atare. Presedintele Traian Basescu nu avea cum sa ramana impasibil, cu tot acordul de coabitare. Si totusi, a comis o gafa.

Cum l-a reevaluat Traian Basescu pe procurorul general Tiberiu Nitu, dupa numai cinci luni: De la m-am convins ca poate face fata functiei, ca justitia nu se va prabusi la o imixtiune a politicului care pur si simplu a dat ordin procurorului general

Independenta justitiei s-a prabusit, cu binecuvintarea domnului Ponta, a declarat joi Traian Basescu, dupa revocarea din functie a lui Lucian Papici. Cu doar doar cinci luni in urma, presedintele se declara convins, dupa ce discutase cu procurorul general Tiberiu Nitu, ca acesta poate face fata functiei si ca justitia nu se va prabusi si nici nu va fi pusa sub control politic.

Traian Basescu, despre cazul Papici: Nitu, Cazanciuc si Ponta au compromis Romania

Presedintele Traian Basescu este invitatul emisiunii Evenimentul zilei, incepand cu ora 11. Seful statului va discuta despre integrarea Romaniei in spatiul Schengen, despre modul in care functioneaza justitia, dar si despre protestele pe tema Rosia Montana.

VIDEO Traian Basescu: Nu il mai girez pe Ponta, a incalcat grav pactul de coabitare si s-a bagat cu bocancii in justitie / E o imixtiune a politicului care pur si simplu a dat ordin procurorului general sa faca ceva, dupa condamnarea lui Voiculescu si fi

Traian Basescu i-a atacat dur, joi, in emisiunea Evenimentul zilei de la B1 Tv, pe premierul Victor Ponta si pe procurorul general Tiberiu Nitu pentru schimbarea, joi, a procurorului Lucian Papici de la sefia sectiei I de la DNA, cel care a instrumentat dosarul Liviu Dragnea - fraudarea referendumului. Seful statului considera ca este vorba despre o imixtiune a politicului care pur si simplu a dat ordin procurorului general sa faca ceva, dupa condamnarea lui Voiculescu si finalizarea dosarului lui Dragnea si a anuntat ca, in aceste conditii, va face o analiza a pactului de coabitare cu premierul, urmand sa se pronunte in aceasta dupa-amiaza, in urma interventiei brutale in justitie a acestuia din urma. Traian Basescu a vorbit si despre intrarea in Schengen, problema romilor si alegerile prezidentiale de anul viitor, unde, spune el PSD va avea candidat propriu: probabil pe Ponta, dar isi micsoreaza sansele. Pe unul ca Ponta risca sa-l bata unul ca Boc, care e asezat, e cinstit, nu minte. Cele mai importante declaratii ale sefului statului, in articol.

Cum il petesc PDL si Miscarea Populara pe Traian Basescu

Fostul premier Emil Boc si Miscarea Populara au tinut sa-i multumeasca presedintelui Traian Basescu pentru aprecierile facute astazi si au iesit la rampa pentru a critica discursul premeirului Victor Ponta referitor la demiterea lui Lucian Papici.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )