Libnet.ro
UNICEF

16:30

Traian Basescu, catre sustinatoarele PMP: Daca as putea, azi as dubla indemnizatia pentru concediul de maternitate (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, catre sustinatoarele PMP: Daca as putea, azi as dubla indemnizatia pentru concediul de maternitate (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu s-a intalnit duminica dupa-amiaza cu cateva zeci de doamne invitate la sediul PMP cu ocazia Zilei de 8 Martie. El s-a adresat acestora spunandu-le de cand este bunic, a . continuă pe B1

Basescu, catre sustinatoarele PMP: Daca as putea, azi as dubla indemnizatia pentru concediul de maternitate

Fostul presedinte Traian Basescu s-a intalnit duminica dupa-amiaza cu cateva zeci de doamne invitate la sediul PMP cu ocazia Zilei de 8 Martie. El s-a adresat acestora spunandu-le de cand este bunic, a .

VIDEO Traian Basescu, baie de multime la PMP printre femei: Daca as putea, azi as dubla indemnizatia pentru concediul de maternitate

Fostul presedinte Traian Basescu s-a intalnit duminica dupa-amiaza cu cateva zeci de doamne invitate la sediul PMP cu ocazia Zilei de 8 Martie, el spunandu-le acestora ca de cand este bunic, a vazut ce greu se cresc copiii si daca ar mai putea, ar dubla indemnizatia pentru concediile de maternitate.

Ce spune Traian Basescu despre experienta de bunic

Fostul presedinte Traian Basescu le-a spus, duminica, femeilor din PMP reunite la sediul formatiunii, cu ocazia zilei de 8 Martie, ca de cand este bunic a vazut si el cat de greu este sa cresti copiii si ca ar dubla indemnizatia pentru mame daca ar putea, relateaza Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Tinta lui Vladimir Putin este legata de gurile Dunarii (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent joi la sediul PMP. La iesire, fostul presedinte a afirmat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii. Fostul sef al.

Parchetul General: E regretabil ca Traian Basescu pune la indoiala impartialitatea procurorilor. CSM sa apere magistratii

Conducerea Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ) sustine, dupa ce Traian Basescu a scris pe Facebook despre sechestrul pus pe terenuri de la Nana, ca este regretabil ca un fost presedinte pune la indoiala independenta si impartialitatea procurorilor, lucru care ar putea afecta credibilitatea justitiei, cerand CSM sa apere magistratii, scrie Mediafax.

Corina Vintan, despre decizia Justitei in procesul Traian Basescu versus Sorin Rosca Stanescu

Fondatoarea Links Associated, Corina Vintan, acuzata de Sorin Rosca Stanescu ca ca ar fi vehiculat, printr-un ONG, sume de bani primite de la Rosia Montana catre politicieni, saluta decizia Justitiei in cazul de calomnie pe care fostul sef de stat Traian Basescu i l-a intentat lui Sorin Rosca Stanescu, se arata intr-un comunicat de presa remis de Links Associated.

Claudiu Saftoiu: Pe Traian Basescu o sa-l ajunga din urma trecutul

Claudiu Saftoiu si Catalin Ivan au vorbit, joi, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, despre cum ar putea arata in viitor relatia dintre Traian Basescu si justitie. O sa-l ajunga din urma trecutul.

VIDEO. Traian Basescu: Putin vrea gurile Dunarii

Fostul presedinte Traian Basescu a mers din nou, miercuri, la sediul Partidului Miscarea Populara. La plecare Traian Basescu a declarat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii.

Traian Basescu se contrazice. Raspunde Justitia la comenzi politice?

Dupa ce instanta a mentinut sechestrul pe terenul detinut de Ioana Basescu in comuna Nana, Traian Basescu a simtit nevoia sa spuna ca totul ar fi pornit de la actiuni politice indreptate impotriva sa. Aprecierea contrasteaza insa puternic cu alte sute de declaratii ale presedintelui care si-a facut, in cei zece ani de mandat, o misiune din apararea procurorilor si criticarea celor care atentau la independenta justitiei.

Traian Basescu, mesaj pentru mame

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, duminica, pe contul de Facebook, un mesaj de felicitare pentru toate mamele, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )