Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu, la Chisinau: Sper ca pana in martie cetatenii Republicii Moldova sa circule liber in UE

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, la Chisinau: Sper ca pana in martie cetatenii Republicii Moldova sa circule liber in UE

Republica Moldova va reusi in drumul spre Uniunea Europeana cu sau fara sprijinul Romaniei, pentru ca isi doreste acest lucru, a declarat vineri, la Chisinau, presedintele Traian Basescu, intr-o scurta declaratie comuna de presa cu omologul sau din tara vecina, Nicolae Timofti. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, la Chisinau: Entuziasmul reusitei trebuie sa fie combustibilul pentru aderare

Presedintele Traian Basescu a aterizat in urma cu doar cateva minute la Chisinau si a sustinut conferinte comune de presa cu Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova. El a anuntat ca va da curs invitatiei lui Basescu si va veni in Romania pentru a participa la ceremoniile organizate cu ocazia zilei de 1 decembrie.

Traian Basescu, la Chisinau: Moldova va reusi cu sau fara sprijinul Romaniei, pentru ca vreti sa reusiti

Republica Moldova va reusi in drumul spre Uniunea Europeana cu sau fara sprijinul Romaniei, pentru ca isi doreste acest lucru, a declarat vineri, la Chisinau, presedintele Traian Basescu, intr-o scurta declaratie comuna de presa cu omologul sau din tara vecina, Nicolae Timofti.

Traian Basescu, la Chisinau: Romania sustine integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, vineri, la Chisinau, ca Romania sustine integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana, insa acest drum este lung si adesea dificil. Pana la.

Traian Basescu la Chisinau: Multumesc cetatenilor Republicii Moldova ca mi-au dat ocazia sa-mi inchei linistit mandatul. Al doilea stat romanesc vine si el in UE

Declaratia apartine presedintelui Romaniei Traian Basescu si a fost facuta in cadrul receptiei organizate, la Chisinau, de Ambasada Romaniei in Republica Moldova, cu ocazia Zilei Romaniei.

Traian Basescu efectueaza o vizita, vineri, in R. Moldova.

Presedintele Traian Basescu se va efectua, vineri, o vizita la Chisinau pentru a avea o discutie cu presedintele Republicii Moldova. Presedintele va participa si la receptia organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei de Ambasada de la Chisinau. Citeste si: Basescu: Urmatorul proiect de tara al Romaniei, unirea cu Basarabia Trec si pe la Chisinau, pentru o discutie cu presedintele Republicii Moldova. Facem o escala la Chisinau, inainte de Bucuresti. Astazi, Ambasada Romaniei de la .

Traian Basescu la receptia organizata la Chisinau cu ocazia Zilei Romaniei: Multumesc cetatenilor Republicii Moldova ca mi-au dat ocazia sa-mi inchei linistit mandatul. Al doilea stat romanesc vine si el in UE

Declaratia apartine presedintelui Romaniei Traian Basescu si a fost facuta in cadrul receptiei organizate, la Chisinau, de Ambasada Romaniei in Republica Moldova, cu ocazia Zilei Romaniei.

Nicolae Timofti va sarbatori Ziua Romaniei la Bucuresti, la invitatia lui Traian Basescu: Fratii nostri din Romania ne sunt alaturi si la bine, si la greu

Presedintele Republicii Moldova Nicolae Timofti a primit cu bucurie invitatia omologului sau roman de a participa, pe 1 decembrie, la manifestatiile de la Bucuresti consacrate Zilei Nationale a Romaniei. Asta in timp ce Traian Basescu participa astazi la Chisinau la o receptie organizata cu aceeasi ocazie de Ambasada Romaniei.

De la Vilnius, Traian Basescu va face o escala la Chisinau

Presedintele Traian Basescu se va deplasa, vineri, la Chisinau, intr-o vizita privata, afirma surse guvernamentale de la Chisinau, citate de site-ul Publika. md.

Dorin Chirtoaca, despre unirea Republicii Moldova cu Romania: Declaratia lui Traian Basescu e vizionara

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, se declara adeptul unirii Republicii Moldova cu Romania. De cand eram copil, atat eu, cat si parintii mei, unchii mei, toata familia, intotdeauna ne-am declarat unionisti, spune intr-un interviu la RFI Dorin Chirtoaca. Prim-vicepresedintele Partidului Liberal crede ca declaratia lui Traian Basescu despre unirea cu Republica Moldova este vizionara.

Traian Basescu: Uniunea Europeana a trecut Prutul. Vin la Chisinau sa-i felicit pe moldoveni la ei acasa

Presedintele Romaniei Traian Basescu a precizat, la un briefing sustinut la Vilnius, ca va face o escala la Chisinau in drum spre Bucuresti pentru o discutie cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )