Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu efectueaza o vizita, vineri, in R. Moldova.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu efectueaza o vizita, vineri, in R. Moldova.

Presedintele Traian Basescu se va efectua, vineri, o vizita la Chisinau pentru a avea o discutie cu presedintele Republicii Moldova. Presedintele va participa si la receptia organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei de Ambasada de la Chisinau. Citeste si: Basescu: Urmatorul proiect de tara al Romaniei, unirea cu Basarabia Trec si pe la Chisinau, pentru o discutie cu presedintele Republicii Moldova. Facem o escala la Chisinau, inainte de Bucuresti. Astazi, Ambasada Romaniei de la . continuă pe România Liberă

Traian Basescu efectueaza o vizita privata, vineri, in R. Moldova.

Presedintele Traian Basescu se va deplasa, vineri, la Chisinau, intr-o vizita privata, afirma surse guvernamentale de la Chisinau, citate de B1 TV. Presedintele ar urma sa participe la receptia organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Citeste si: Basescu: Urmatorul proiect de tara al Romaniei, unirea cu Basarabia Republica Moldova urmeaza sa parafeze vineri, cu ocazia summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, acordul de asociere cu Uniunea Europeana. Presedintele Basescu .

Traian Basescu efectueaza o vizita privata, vineri, in Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu se va deplasa, vineri, la Chisinau, intr-o vizita privata, afirma surse guvernamentale de la Chisinau. Presedintele ar urma sa participe la receptia organizata cu ocazia Zilei.

Traian Basescu, despre Unirea cu Republica Moldova: Urmatorul proiect pentru Romania trebuie sa fie Vrem sa ne intregim tara!

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, ca urmatorul proiect important pentru Romania, dupa intrarea in NATO si Uniunea Europeana, trebuie sa fie unirea cu Republica Moldova. Sunt convins.

Traian Basescu ar putea merge vineri intr-o vizita-fulger la Chisinau

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, va efectua vineri o vizita in Republica Moldova. Cel mai probabil, oficialul de la Cotroceni va participa la receptia oferita cu ocazia Zilei Romaniei, de 1 Decembrie.

Traian Basescu ar putea merge astazi in Republica Moldova

Presedintele Romaniei Traian Basescu se va deplasa astazi in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, relateaza Publika. md, citand surse guvernamentale. --- * Update 10:00 Administratia prezidentiala nu a dorit sa comenteze informatia potrivit careia presedintele tarii urmeaza sa efectueze o vizita in cursul zilei in Republica Moldova.

Traian Basescu ar putea merge astazi in Republica Moldova

Presedintele Romaniei Traian Basescu se va deplasa astazi in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, relateaza Publika. md, citand surse guvernamentale.

Traian Basescu: Uniunea Europeana a trecut Prutul. Am senzatia ca presedintele Ucrainei a venit la un targ

Traian Basescu a participat vineri dimineata la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius. Intr-o declaratie sustinuta la finalul acestei reuniuni, presedintele Romaniei a afirmat ca Uniunea Europeana a trecut Prutul. In articol puteti citi declaratiile presedintelui Romaniei.

Publika.md: Traian Basescu va efectua o vizita privata, vineri, in Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu se va deplasa, vineri, la Chisinau, intr-o vizita privata, afirma surse guvernamentale de la Chisinau, potrivit site-ului Publika. md, citat de Mediafax. Traian Basescu ar urma sa pa.

Traian Basescu, la finalul summit-ului de la Vilnius: UE a trecut Prutul / Am senzatia ca presedintele Ucrainei a venit la un targ

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, in cadrul conferintei de presa sustinuta la finalul summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius, in Lituania, ca Uniunea Europeana a trecut Prutul, dar a avertizat ca drumul Republicii Moldova spre integrarea europeana va fi mai dificil decat cel al Romaniei, in conditiile in care nu toate fortele politice din statul vecin sustin acest demers. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia sefului statului.

UE a trecut Prutul. Ce declaratii a facut Traian Basescu dupa summitul de la Vilnius

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa Summit-ul de la Vilnius, ca UE a trecut Prutul. Seful statului a mentionat ca drumul este lung pentru Republica Moldova catre Uniunea Europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )