Libnet.ro
UNICEF

15:30

Traian Basescu efectueaza o vizita privata, vineri, in Republica Moldova

B1 B1,
 Traian Basescu efectueaza o vizita privata, vineri, in Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu se va deplasa, vineri, la Chisinau, intr-o vizita privata, afirma surse guvernamentale de la Chisinau. Presedintele ar urma sa participe la receptia organizata cu ocazia Zilei. continuă pe B1

Traian Basescu efectueaza o vizita privata, vineri, in R. Moldova.

Presedintele Traian Basescu se va deplasa, vineri, la Chisinau, intr-o vizita privata, afirma surse guvernamentale de la Chisinau, citate de B1 TV. Presedintele ar urma sa participe la receptia organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Citeste si: Basescu: Urmatorul proiect de tara al Romaniei, unirea cu Basarabia Republica Moldova urmeaza sa parafeze vineri, cu ocazia summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, acordul de asociere cu Uniunea Europeana. Presedintele Basescu .

Publika.md: Traian Basescu va efectua o vizita privata, vineri, in Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu se va deplasa, vineri, la Chisinau, intr-o vizita privata, afirma surse guvernamentale de la Chisinau, potrivit site-ului Publika. md, citat de Mediafax. Traian Basescu ar urma sa pa.

Traian Basescu efectueaza o vizita, vineri, in R. Moldova.

Presedintele Traian Basescu se va efectua, vineri, o vizita la Chisinau pentru a avea o discutie cu presedintele Republicii Moldova. Presedintele va participa si la receptia organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei de Ambasada de la Chisinau. Citeste si: Basescu: Urmatorul proiect de tara al Romaniei, unirea cu Basarabia Trec si pe la Chisinau, pentru o discutie cu presedintele Republicii Moldova. Facem o escala la Chisinau, inainte de Bucuresti. Astazi, Ambasada Romaniei de la .

John Kerry, vizita oficiala in Republica Moldova in decembrie

Secretarul american de stat, John Kerry, va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova, la inceputul lunii decembrie, a declarat purtatorul de cuvant al departamentului, Jennifer Psaki, citata de AFP.

John Kerry va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova.

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa la Chisinau la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui turneu care va mai include escale la Bruxelles, in Israel si Cisiordania, anunta Departamentul de Stat al Statelor Unite, conform Mediafax. La Chisinau, Kerry se va intalni cu lideri ai Republicii Moldova, pentru discutii pe teme bilaterale. Vizita intervine in contextul in care Republica Moldova urmeaza sa semneze zilele urmatoare, la Vilnius, acorduri de asociere cu Uniunea .

Basescu s-a intalnit cu Timofti, la Chisinau: Republica Moldova va reusi spre UE cu sau fara sprijinul Romaniei

Presedintele Traian Basescu si omologul sau moldovean Nicolae Timofti au sustinut o declaratie de presa, la Chisinau. Seful statului a declarat ca Republica Moldova va reusi in parcursul sau european cu sau fara sprijinul Romaniei.

Traian Basescu ar putea merge vineri intr-o vizita-fulger la Chisinau

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, va efectua vineri o vizita in Republica Moldova. Cel mai probabil, oficialul de la Cotroceni va participa la receptia oferita cu ocazia Zilei Romaniei, de 1 Decembrie.

De la Vilnius, Traian Basescu va face o escala la Chisinau

Presedintele Traian Basescu se va deplasa, vineri, la Chisinau, intr-o vizita privata, afirma surse guvernamentale de la Chisinau, citate de site-ul Publika. md.

Traian Basescu, la Vilnius: Moldova si Georgia fac un pas inainte, Ucraina unul inapoi

Traian Basescu s-a alaturat vineri dimineata celorlalti 27 sefi de state si guverne ai Uniunii Europene care se intalnesc cu liderii tarilor din Parteneriatul Estic Republica Moldova, Georgia, Ucraina, Armenia,Azerbaijan). La inceputul intalnirii, presedintele Romaniei a afirmat ca summitul de la Vilnius este un pas inainte pentru Republica Moldova si Georgia, care vor parafa Acordul de Asociere, dar nu si pentru Ucraina, care nu va semna acest acord.

OFICIAL Presedintele Traian Basescu merge vineri la Chisinau. El este asteptat la o receptie de Ziua Nationala a Romaniei la ora 18.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va deplasa vineri in Republica Moldova, dupa summit-ul de la Vilnius, a confirmat Administratia Prezidentiala. Potrivit programului oficial, Basescu va sustine o conferinta de presa comuna cu presedintele Nicolae Timofti si va participa in jurul orei 18. 15 la receptia oferita de Ambasada Romaniei cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )